maanantai 20. huhtikuuta 2020

Totuus velvoittaa


Punainen lanka

Tiedon sirpaloiminen on yksi tehokkaimmista propagandan keinoista. Sille, samoin kuin monille muillekin keinoille, ei kukaan voi olla immuuni. Jos kokonaisuudesta puuttuu osia, ei sitä voi muodostaa täsmäämään todellisuutta. Valtamediasta sitä kokonaisuutta, totuudenmukaista kokonaisuutta, ei kannata lähteä etsimään, koska sielä löytää ainoastaan virallisen tarinan jonka muodostamisessa on lähes poikkeuksetta jätetty yksi jos toinenkin tiedonmurunen pois - ei anneta faktojen pilata hyvää tarinaa.

Miten tähän kakotopiaan sitten oikein päädyttiin? Vastaus löytyy historiasta: vallanpitäjien juuret ovat syvällä maassa. Kun Suomi itsenäistyi, ne vallassa silloin olleet tahot eivät suinkaan halunneet jakaa valtaansa vaan he aikoivat varmistaa pysyvänsä vallassa niin silloin kuin tulevinakin aikoina. Kyllä, he halusivat itsenäisyyden, eli päästä itse johtamaan maata ilman muiden maiden käskyjä, mutta ei suinkaan antamaan sitä valtaa kansalle. Vai tunteeko joku oikeasti tahon, joka tahtoo valtaan ja sitten valtaan päästyään haluaisi sen jakaa muille? Vallanhimo ja valta on vaarallinen yhdistelmä... kaikille muille.

Ajat muuttuvat, mutta muuttuiko kansa? Vallanpitäjät huomasivat vuosien saatossa että EU tarjoaa huomattavasti suuremman sauman tienata, mutta kansa uskoi edelleen heille kerrottuun "itsenäinen kansa" tarinaan. Ylpeä itsenäisyydestään - ennen se kun oli hyvä juttu. Niinpä kansaa piti lähteä leipomaan kohti uutta, Eurooppalaista, identiteettiä. Tämä ei kai edennyt ihan halutulla tavalla, koska liittyminen unioniin suoritettiin sitten lain vastaisesti ja silleen hienosti piilossa. Mutta juuri tämä laiton liittyminen on samalla se punaisen langan alku, mistä voimme napata kiinni ja lähteä vetämään. Koko liittymisestä äänestys ja todelliset tehdyt päätökset on melkoinen sillisalaatti, mutta vallanpitäjien harmiksi se on dokumentoitu sillisalaatti.


Mihin se lanka johtaa?

On Suomessa osattu suhmuroida jo ennen tuota EU-häsmäkkää, mutta sieltä takaa löytyvät tahot ovat edelleenkin mukana menossa, joten heidän jälkien peittelyä voimme lähteä selvittämään. Koiviston konklaavista ja EU:iin liittymisestä on kerätty virallisia ja epävirallisia lähteitä käyttäen runsaasti todisteita joiden avulla, jos Suomi olisi oikeusvaltio, koko korttitalo kaatuisi kertaheitolla. Ei siis luulisi tulevan kenellekään yllätyksenä, että asiasta halutaan olla hyvin hyssykkää vallanpitäjien keskuudessa? Kun KAIKKI puolueet ovat osaltaan olleet mukana näiden todisteiden peittelyssä, ei siltä suunnalta kannata juurikaan lähteä vetoapua etsimään.

Mutta onko tämä pian kolmen vuosikymmenen takainen vedätys jo liian kaukana ja täten liian raskas lanka vedettäväksi? Ei, mutta muutamat tahot sitä lankaa nyppiessään ovat jo huomanneet mitkä muut osat koneistossa ovat siihen yhteydessä. Ja vähemmän yllättävästi koneisto ei ole ihastunut tahoihin, jotka kaivavat niitä todisteita vallanpitäjien rötöstelyistä. Viimeisimpänä tämän saman langan päässä olevista juonitteluista löytyy huoltovarmuuskeskuksen sekoilut tässä koronapaniikissa. Näitä samankaltaisia ihmeellisyyksiä löytyy vuosien varrelta useita, mutta niiden julkituonti on jäänyt kovin pienen joukon harteille ja valtamedia on ollut niistä hyvin hiljaa, julkaisten vain pieniä sirpaleita kokonaisuuksista. Maassa maan tavalla, vissiinkin?

Suomessa kun virkamiehet, poliitikot ja muut koneiston osat eivät ole juuri koskaan vastuussa tekosistaan saatikka syyllisiä ... mihinkään. Hyvät veljet suojelevat toisiaan ja jokainen "palkkasoturi" tässä ketjussa on vastuussa siitä, että sama meno jatkuu vaikka aina välillä jäädäänkin kiinni käsi piparipurkissa. Lait onkin suunniteltu Suomessa suojelemaan koneistoa kansalta, eikä kansaa koneistolta. Ja näin tämä yli satavuotinen perinne vallanpitäjien suojelemisesta saa jatkua lähes koko kansan siunaamana. Mutta vain lähes...


Piikit vallanpitäjien lihassa

Hetki sitten kirjoitin jo "Totuuden ajasta", eli osasta niistä tahoista jotka eivät suostu nielemään sitä vallanpitäjien paskaa vuodesta toiseen, kuten kansa taas suurelta osin tuntuu tekevän. Monet näistä tahoista, toisin kuin eräät Texasilaiset tarkk'ampujat, ovat perehtyneet yhteen jos toiseenkin tarkasti rajattuun mutta hyvin dokumentoituun tapaukseen menneisyydestä. Ja heidän kohteensa ovat selvästi kaikkien nähtävillä ja tarkastettavissa tietyissä rajoissa. Kaikki samassa punaisessa langassa kiinni, joka osoittaa maamme kertakaikkisen korruption ja valtarakenteiden jatkuvan kansan kusetuksen.

Kysymys kuuluukin, miten saataisiin se lanka näkyville kansan eteen? Lukemattomia rikoksia, lain vääristämistä ja ohittamista, kansan rahaa kaadetaan kankkulan kaivoon ja kavereiden taskuun eikä kerään tunnu kiinnostavan, vaikka korkeasta verotuksesta purnataankin jatkuvasti? Demokraattinen oikeusvaltio onkin suuri vitsi maassamme, mutta silti valtaosa kansasta siihen uskoo ja kuuliaisesti käy äänestämässä samat vallanpitäjien lakeijat valtaan kerta toisensa jälkeen... ja sitten jälleen ihmetellään miksi mikään ei muutu. Miten tähän siis saataisiin muutos?

Tekstin otsikko "Totuus velvoittaa" olkoonkin hatunnostoni kaikille totuuden perässä kulkeville, mutta etenkin yhdelle miehelle, joka sai karvaasti maksaa siitä että lähti sitä punaista lankaa nyppimään ja kansalle jakamaan sitä tietoa. Samaan pyrkiviä on hitaasti tullut muitakin, mutta toistaiseksi nämä vallanpitäjämme saavat ihan kaikessa rauhassa kusta kansaa linssiin ja nauraa päälle koska valtamedia on heidän suojanaan, oikeuslaitoksen ja väkivaltakoneiston ohella. Saa nähdä saataisiinko edes yksi kohta langasta näkyviin sen verran, että kansan mielenkiinto nousisi ja ja lähdettäisiin kysymään jälleen, että mitä vittua? Muutama kohta olisi jo nyt helposti tärpillä, EU:iin liittymisen, Koiviston konklaavin sekä erään parivaljakon Loviisa-kaustin lisäksi. Löytyisikö lisää vetäjiä, ettei näiden tahojen tarvitsisi ihan yksistään lähteä koko koneistoa kaatamaan?

2 kommenttia: