torstai 2. huhtikuuta 2020

Kuu koronasta kesään


Nyt teattereissa!

Käsitysten ohjaus tässä korona-sekamelskassa on osoittanut mielenkiintoisia, globaaleja, yksityiskohtia (samankaltaisuuksia) joiden voidaan toki olettaa olevan vain sattumia. Kuinka suuri osa on suunniteltua ja kuinka suuri osa "spontaania" on myös lähes mahdotonta tietää, joten siltä osin ei voida sanoa minkä verran tästä koronapaniikista menee sen kirjoitetun juonen mukaan. Sattumaan uskovat voivat toki väittää, että jokainen maa on vain seurannut muiden maiden jalanjäjissä ja toiminut toimivaksi todetulla tavalla - tulokset eivät vaan sitä osoita, ainakaan tässä vaiheessa.

Joka tapauksessa puitteet ovat kyllä melkoiset tässä sirkusesityksessä. Rahaa ei ole säästelty muussa kuin ihmisten auttamisessa, joten mikä voisikaan mennä pieleen? Tämän mahtavan viruksenpysäytyksen teille tarjoaa tahot, jotka eivät ole vielä tähän päivään mennessä välittäneet viittä vesilusikkaa tavan kansasta ja ovat jo vuosikausia paasannut kuinka maailmassa on liikaa ihmisiä. Yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan nyt kaikilta, koska muutoin tämä paniikin liekki sammuisi kun yksi toisensa jälkeen asiasta oikeasti tietävät tulevat toppuuttelemaan pelkoa! Tee sinäkin siis osasi ja muistuta ettei mikään perinteinen asia kuten vitamiinit ja vastaavat voisi millään auttaa koronaa vastaan, vaikka niiden on todistettu vaikuttavan huomattavasti immuniteettikykyyn. Moisten tietojen levittäminen on salaliittoteoriaa, joka pelaa suoraan viruksen leviämisestä hyötyvien tahojen pussiin!

Ei siis niiden globalistien, jotka voivat ostaa pian kaikki konkurssikypsät yritykset pilkkahinnalla tai jotka vaativat 24/7 valvontaa ihan kaikille, vaan ne pahat tahot jotka hyötyvät viruksen leviämisestä, tiedäthän! On myös syytä muistaa, että kaikki parantumiset mistään ja koskaan ovat yksittäistapauksia ja niistä ei pidä puhua, mutta joka ikinen koronaan kuollut tai sairaalaan passitettu osoittaa kuinka hirveä tauti on kyseessä ja sinun tulisi jakaa joka ikinen yksittäinen nyyhkytarina, koska kukaan ei ole koskaan kohdannut loppuaan muuhun kuin koronaan! On myös sinun vastuulla muistuttaa kaikille, että sodan kauhuista selvinneet isovanhempasi toivoisivat että annat kaikki vapautesi ja oikeutesi niille vallanpitäjille, jotka ovat makuuttaneet niitä sodassa selvinneitä isovanhempiasi omissa paskoissaan kaikki nämä vuodet!


Eikä siinä vielä kaikki!

Numeroita ei saa suhteuttaa missään tapauksessa, koska kaikkihan sen tietää että kyseessä ei ole tavallinen kausiflunssa koska semmoisen takia maata ei suljettaisi - joten se jo yksistään osoittaa että korona on jotain ihan muuta. Jokainen koskaan koronaan sairastunut kuollessaan lasketaan myös koronakuolemaksi, koska se on selvää että tauti vaikutti ihan suoraan tapaukseen. Italiassa tutkitun "88% tapauksista ei olisi ennen päätynyt influenssakuolemaksi"-tutkimus on juuri sitä väärää suhteuttamista ja mitä sitten että nyt kaikki virusta veressään olevat kuolleet luokitellaan koronakuolemaksi? Tämä kuitenkin johtaa vaan siihen, että ruumista on käsiteltävä kuin erittäin vaarallista materiaalia, jolloin hautaustoimistot eivät niitä halua ottaa vastaan mutta siitä ei voi tietenkään johtua arkkujen kasaantuminen kun niitä ei suostuta käsittelemään.

Hoitohenkilökunnan valituksia on myös nyt syytä jakaa, koska aikaisemmin ne eivät ketään kiinnostaneet muutenkaan mutta nyt yhdessä taputetaan näille julkisen puolen raskaan työn raatajille vaikka tähän mennessä heidän työtään on lähinnä vaan hankaloitettu ja rasitettu - mutta kyllä he nyt varmasti arvostavat sitä, että saavat hoitaa hengitystieinfektiopotilaita kaikki suojaimet päällään? Koska jokaista potilasta on nyt käsiteltävä kuin ruttotapausta, jokainen lisätoimi ei mitenkään voi aiheuttaa sitä ylikuormitusta vaan se kaikki johtuu ainoastaan siitä tappavasta viruksesta, joka pyyhkäisi sen risteilyaluksen läpi heti alkuvaiheissa verrattain hyvin pienin seurauksin. Mutta älä tarkista sen lukuja, se on sitä väärää suhteuttamista.

Nämä hieman eri tahtia eri maissa olleet "tarinan aallot", millä parhaiten saadaan kansa pöyristymään, ovat päässeet elämään sosiaalisessa mediassa omaa elämäänsä. Valtamedia on taas keskittynyt olennaiseen, eli sekaannuksen ja paniikin lietsontaan. Tuodaan tahallaan ristiriitaista tietoa josta jokainen voi sitten muodostaa haluamansa kuvan tilanteesta ja tarkoituksenmukaisesti karsimalla se "väärä" osa pois tiedosta, pystyy sen oman versionsa tarinasta säilyttämään hyvin yhtenäisenä. Tätä voidaankin pitää tärkeänä osana käsityksiä ohjatessa, koska jos osista ei voi muodostaa yhtenäistä tarinaa eikä sitä liioin anneta suoralta kädeltä kansan nieltäväksi, on vaarana että ihmiset lähtevät etsimään sitä tietoa muualta.


Sota koronaa vastaan

Ja kun kaaos on kypsä, voidaan kansan hurraamana lähteä vaatimaan seuraavia asioita: Valvontayhteiskunta tarvitaan! Pakkorokotukset! Jatkuva kaikkien ihmisten seuranta ja käyttäytymisen ohjaus pakotettuna, ihan pakko! Ja miten moiseen päästään? Helposti - esimerkiksi numeroita manipuloimalla. Päätetään siis miten testit tehdään, koska, missä ja kuka testataan. Päätetään miten kuolleiden tilastointi hoidetaan ja missä vaiheessa luvut annetaan julki. Auktoriteetin seuraaminen on paniikissa kaikista helpointa ja kaikki ristiriitainen tieto puhdistuu pois ihan automaattisesti ihmismielen toiminnan vuoksi. Ja jo siinä kohtaa kun WHO julisti koronan pandemiaksi, oli selvää että globalistit tarttuivat tilaisuuteen...

Kyllä, korona aiheuttaa kuolemia kuten mikä tahansa vastaavanlainen virus. Mutta moniko virus on tähän asti aiheuttanut poikkeuksetta jokaisen maan lyövän ovet säppiin ja kilvan lisänneet valvontaa ja kansalaisten oikeuksien polkemista? Yksi toisensa jälkeen alun vastahakoisuuden jälkeen jokaisen maan kansan edessä heiluvat pellet ovat julistaneet totalitarismin olevan ainut keino estää tuleva katastrofi, yleensä aina sen jälkeen kun mahdollinen katastrofi oli ensin päästetty avoimin ovin sisään. Edelleen, samat tahot jotka viis veisasivat siitä omasta kansastaan nyt tahtovat suojella kansaa viemällä kaikki vapaudet mitä mieleen juolahtaa...

Mutta joku olisi kertonut, jos kyseessä on huijaus, eikös? Kaikki maailman ihmiset johtajia myöden jotka haluavat osoittaa olevansa hyviksiä ovat täydessä koronapaniikissa ja ne johtajat vielä kilpailevat siitä, kuka saa parhaan valvontajärjestelmän aikaiseksi. Onkin surkuhupaisaa lukea kuinka tämä pandemia vähentää globalisaatiota... siis silleen, että omistus siirretään rankalla kädellä entistä harvempien käsiin, vaaditaan "yhteisiä toimia" kuten 5G kaikkialle ja hurrataan kun saadaan maailmanlaajuinen valvontaverkosto niin kameroilla kuin kännyköiden kautta? Ja aivan kuten kuumatkassa 60-luvun lopussa, joka ikinen maa taputti käsiään jos halusi osoittaa kuuluvansa hyvisten puolelle... ainoastaan hullut salaliittoteoreetikot kyseenalaistavat virallista tarinaa ja kehtaavat osoittaa siinä tarinassa olevat ongelmat. Erona onkin lähinnä se, että tällä kertaa sitä lopputulosta ei voida ihan niin helposti salata... vai voidaanko?

5 kommenttia:

  1. Tämän mahtavan viruksenpysäytyksen meille tarjoaa tahot, jotka ovat tähän asti patologisesti valehdelleet lähes kaikesta tärkeästä. Miksi näitä pitäisi juuri nyt uskoa ? Luuletko, että nämä patologisesti finanssimaailman ohjaamat valehtelijat olisivat yht-äkkiä parantuneet ja alkaneet rehellisiksi? Sallikaa minun nauraa - ne eivät ole parantuneet. Valehtelu jatkuu varmasti.

    Esim. Suomessa kuolee päivittäin 100-150 ihmistä ihan normaaleinakin aikoina. Suomen väestö on aika ikääntynyttä. Kuten Italiankin. Nyt näistä ikääntyneiden kuolemista muutamia merkataan tahallisesti (=lue tarkoituksellisesti) koronakuolemiksi, jos he ovat kuolleet sydänperäiseen sairauteen saatuaan koronan.

    Koronatestit ovat hölynpölyä, ne tunnistavat ihmisissä luonnostaan olevat virukset ja muut pöpöt ja näyttävät valheelista positiivista tulosta.
    Voit kantaa esim. normaalia kausi-influessavirusta, tai mitä tahansa "tartuntaa" sairastumatta. Mutta annas olla, kun menet koronatestiin ! Kun testit ovat mitä ovat, niin kyllä niiden avulla tartuntoja saadaan. Mitä ne sitten todellisuudessa näyttävät on eri asia. Mutta totuudella ei näinä aikoina näytä olevan minkään laista merkitystä - missää asiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanonta menee - ei pidä antaa faktojen pilata hyvää tarinaa?

      "80% false positive" oli ensimmäisiä tutkimuksia mitä noille koronatesteille tehtiin, mutta mitäs pienistä?

      Poista
  2. Mitä se virus teki siinä multapaakussa josta mekin kuulemma ollaan kehitytty? Eikö se olis tappanu meijät jo heti silloin alussa, kun oltiin heikoimmillamme ? Miksi se vasta nyt alkoi hommiin? Parempiaki tilaisuuksia olis ollut - vaikka sota-aikoina. Tyhmä viirus.

    Enhän minäkään saa hiiriä myrkytettyä silloin kun ne juoksentelee ulkona - vaan vasta silloin kun ne hakeutuu kylmissään ja nälissään rakennuksen sisälle syksyllä. Silloin kun ne on heikoimmillaan niiden populaatiota saa tuhottua.

    Mutta tää virus hyökkää kimppuume juuri silloin kun ollaan vahvimmillaan. Ja toimii lapsiin huonosti. Tyhmä viirus.

    Ja mitä rokotteisiin tulee - tutustukaapa rokotteiden kehitykseen. Hyi - helvetti mitä puoskarointia. Otettiin sairastuneiden paiseista sitä nestettä ja injektoitiin sitä terveisiin immuniteetin toivossa.

    Tieteen historiasta löytyy hirveitä valheita ja huijauksia, kun asioihin vähän pintaa syvemmältä perehtyy.

    Tiedemiehiä ei kiinnosta vertaisarvionnit ja muiden tutkimusten kriittinen tarkastelu. Meidän terveydenhuoltokin nojaa aivan liikaa tieteen teorioihin ja todistamattomiin olettamuksiin.
    https://www.areiopagi.fi/2016/06/tieteen-taantumus/







    VastaaPoista