lauantai 25. huhtikuuta 2020

Käsitysten ohjaus - 5G/korona


Ei vanhaa kannata korjata

Jo aikaisemmin kirjoitin, kuinka tämä koronapaniikki vaikuttaa käsitysten ohjaukselta, mutta pelkillä aihetodisteilla ei asiaa voida tietenkään varmaksi julistaa. Mutta pieni osa-alue tässä koronajupakassa muistuttaa hyvin hyvin paljon erästä tunnettua käsitysten ohjaus ohjelmaa, eli kuinka UFO:t saatiin folio-osastoon. Niin että mikä osa? Koronan ja 5G verkkojen yhteys, tai paremminkin että se 5G olisi aiheuttanut koko homman ja koko virusta ei olisi olemassakaan. Salaliitosta voi kyllä olla hyvinkin kyse, mutta ei siitä mistä puhutaan eikä sillä tavalla kun asiaa esitetään.

Ensiksi pohditaan väitettä, minkä mukaan 5G verkko aiheuttaisi koronaa. Karttoja on laitettu monessa paikkaa päällekkäin ja kyllä, useilla alueilla missä koronakuolleisuus on suurta, löytyy 5G verkkoja. Mutta jos laitetaan päällekkäin kartat joissa on merkitty ilmansaasteet ja kuolleisuus, saadaan lähes vastaava korrelaatio. Kumpikaan korrelointi ei kuitenkaan osu täsmälleen kuolleisuuden kanssa, joten ei mielestäni voida sanoa kummankaan olevan se syy, ainakaan yksistään. Väitteet 5G verkkojen 60 GHz taajuudesta ja happimolekyylien reagoinnista lisäävät toki uskottavuutta yhteydelle, mutta jostain syystä moista vaarallista yhteyttä väittävät lähteet tuppaavat katoamaan. Todistaako tämä siis jotain? Ei, kait...?

Mutta mikä todistaa kyseessä olevan vahvasti manipuloitu "salaliitto" on se, että koronasta yleisesti postaavat Twitter tilit ovat lähes puoliksi pelkkiä botteja ja nimenomaan 5G:n ja koronan yhteyttä ajetaan vielä suuremmalla osalla bottien voimalla usealla eri alustalla... ainakin niiden tutkimusten mukaan mitä tullut vastaan. Suurten bottiverkkojen käskyttäminen on tyypillistä suurvaltojen toimintaa ja riippuen keneltä mennään kysymään, on taustalla joko idän tai lännen pelurit. Joku siis on valjastanut suuren määrän botteja suoltamaan väärää tietoa eri alustoille, mikä viittaa vahvasti organisoituun käsitysten ohjaukseen. Kysymys kuuluukin, miksi? ... ja kuka?


Kuka hyötyy?

Koronassa on siis kyse 5G verkkojen, ilmansaasteiden, jenkkien bioaseen, Kiinalaisten lipsahduksen, rokotteiden ja eksosomien yhdistelmästä, jotka kaikki on kaikki maalattu valtamediassa salaliitoksi ja jokainen yhtäkään niistä yhtäkään mainostava on ihan satavarma että se on se oikea syy ja muut ovat väärässä. Näin silleen pikkuisen yleistämällä ja liioitellusti. Mikä tässä vaiheessa on varmaa, on se että asiasta saatiin nostettua niin helvetinmoinen haloo että lähes kaikki maat laittoivat ovet säppiin. Tämän paniikin seurauksena lähes kaikki maat osoittivat kykeneväisyytensä totalitarismiin usein vieläpä kansan hurraamana. Ei ihan pieni temppu niinkin pieneltä asialta kuin virus?

Mutta keskitytään nyt lähinnä tähän 5G yhteyteen. Niin hullulta kuin se saattaakin kuulostaa, suurin hyötyjä tässä 5G "salaliitossa" on teollisuus, joka haluaa 5G:n markkinoille. Niin kauan kun kaikki yhtään asiaa epäilevät leimataan hulluksi salaliittoteoreetikoksi, mikä tahansa tutkimus joka osoittaa tai edes vihjaa 5G:n vaaroista voidaan nauraa penkin alle. Tarinahan menee niin, että 5G on täysin turvallinen, tarpeellinen ja niin loistava keksintö että jokaisen tulisi sitä kannattaa. Voit kytkeä sen avulla helposti lusikkasi internettiin samalla kun katsot 4K pornoa 4" ruudulta. Ja niin kauan kun keskustelu turvallisuudesta jatkuu, voidaan asennuksia jatkaa kaikessa rauhassa - mikä ettei lavastaa muutama tornin poltto, ihan vaan kirsikaksi kakkuun?

Kuka muu haluaakaan 5G:n? Tiedustelupalveluille moiset keinot kytätä ovat jo arkipäivää, mutta 5G verkon tuoma nopea tiedonsiirto yhdistettynä tarkkaan paikannukseen avaa lukemattomia uusia mahdollisuuksia ihmisten seuraamiseen useammallekin eri taholle, mainostajat mukaan lukien. Muutama pilottihanke onkin jo meneillään, jotka hyötyisivät melkoisesti laajoista 5G verkoista. 5G verkot satelliittien kautta tekee myös tuloaan ja ne olivatkin satavarmasti myös testattu etukäteen kuinka kymmenet tuhannet valopisteet yötaivaalla pommittaessaan säteilyä 24/7 kaikkialle vaikuttaa kaikki eliöihin maassa. Ja muista, olet siis hullu salaliittoteoreetikko joka edes kuvittelee epäillä mitään 5G:hen liittyvää! ... koska 5G ja korona eivät kerran liity millään tavalla toisiinsa, koska nämä samat luotettavat tahot niin kertovat.


Totuus 5G:stä ja koronasta

Luoja tietää, jos sekään. Tahoja, jotka hyötyvät epätietoisuudesta ja ennen kaikkea tekemättömyydestä ja odottamisesta että "joku" tulee ja korjaa, on lukematon määrä. Puhtaan roskan levittäminen varmistaa sen, ettei mihinkään tietoon voi luottaa ja tiede kyllä jossain vaiheessa korjaa itseään, jos vain tulokset ovat riittävän selviä. Emme siis tule saamaan totuutta kummastakaan, niin koronasta kuin 5G:stä siihen saakka, kunnes siitä väärästä tiedosta hyötyy riittävän suuret pelurit. Ja kuten sanottu, niitä pelureita riittää...

Oma leikitelmä hypoteesiksi: Ehkäpä koko koronakriisi lähtöään on johonkin muuhun rokotteeseen vahingossa lipsahtanut virus, joka pääsi leviämään Wuhanissa ja sieltä tahallaan ympäri maailmaa, koska haluttiin luoda maailmanlaajuinen kriisi harjoitukseksi ja nyt vaan hyödynnetään sattumaa? Näitä lipsahduksia kun on sattunut ennenkin ja Kiinassa tuota "osaamista" löytyy yllin kyllin. Ei pidä päästää hyvää onnettomuutta hukkaan, eli jokainen suuri peluri näki mahdollisuutensa käyneen kun sitä jo harjoittelivat "Event 201" muodossa. Samalla saatiin testattua miten kansa reagoi 5G verkkoihin ja karanteeniksi kutsuttuun totalitarismiin. Karanteeni kun oikeasti tarkoittaa sairaiden ja riskiryhmien eristämistä, terveiden liikkumista rajoitetaan taas totalitarismissa. Itse virus kun ei edelleenkään ole läheskään niin vaarallinen kuin mediassa maalataan saatikka moisiin toimiin oikeuttava - 2017-2018 influenssa on näillä näkyminen hyvin verrattavissa oleva virus.

Entäs sitten se 5G? Ottaen huomioon sitä niin kovasti ajavat tahot (mm. NATO ja kumpp.) ja aiheen ympärillä pyörivä propaganda, mukaan lukien tämä koronan yhdistäminen siihen, täytyy sanoa että homma haisee ja pahasti. Iso raha puhuu kun noinkin iso joukko botteja on valjastettu levittämään ties mitä huhuja ympäri sosiaalista mediaa. Ja se iso raha on tunnetusti aina ajanut kansan parasta... Terveysriskit? Mahdollisesti. Kontrolliyhteiskunta? Totta helvetissä. Varmaa on myös se, että keskenään (kaikesta) riitelevä kansa ei tule huomaamaan mitä paskaa heidän niskaansa ollaan kaatamassa ennen kuin on liian myöhäistä. Ja milläs tätä voitaisiinkaan korjata? Vapaalla sanalla...

4 kommenttia:

  1. Kylmää dataa koronasta tällä hetkellä: https://www.youtube.com/watch?v=xfLVxx_lBLU

    VastaaPoista
  2. oisit laittanu tähän jotain esimerkkejä bottiverkkotileistä niin ois ollu helpompi käsitteellistää mikä on botin määritelmä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bottien yksinkertaistettu selitys löytyy tuolta linkin kautta "botteja" sanasta, mutta sen tarkemmin en ole bottiverkoista kirjoittanut. Vaatisi huomattavasti laajemman selityksen, mikä ei tämän tekstin sisälle mielestäni sopinut. Ehkä jossain myöhemmässä vaiheessa aiheeseen vielä palataan, koska sosiaalisen median manipulointi pelaa suurta osaa tässä propagandasodassa kansaa vastaan.

      Poista
    2. Tarkemmin funtsittuna tuosta tulikin uusi näkökulma aikaisemmin mielessä pyörittelemääni aiheeseen, eli bottiverkoista saattaa tulla piankin tekstiä. Kiitokset 😊

      Poista