torstai 4. elokuuta 2022

Äänettömät aseet hiljaisiin sotiin


Yhteiseksi hyväksi

Kun vuonna 1986 Boeing Aircraftilta ostettua käytettyä kopiokonetta lähdettiin putsaamaan, sen sisuksista löytyi dokumentti, joka tuskin oltiin tarkoitettu tavan kansan käsiin. Kannessa komeili ”Top secret”, huippusalainen, jonka alla otsikko ”Silent Weapons for Quiet Wars - An introductory programming manual TM-SW7905.1” eli tekstin otsikon mukainen ohjekirjanen. No mutta sehän kuulostaa hyvältä, eikö? Yhdistetään vielä tämä opaskirja toiseen teokseen, missä kyseinen läpyskä mainittiin: ”Tavistock Institute - Social Engineering the Masses” kirjoittajana Daniel Estulin. Tolkun ihmiselle kumpainenkin teos edustaa sitä höpöhöpö-salaliittoteoriaa, koska eihän maailmassa ole olemassa voimia, jotka omaksi edukseen pyrkisivät hallitsemaan massoja talouden ja informaation kautta. Joku olisi kertonut, jos näin olisi - ei ole mahdollista pitää salassa suuria suunnitelmia suurelta yleisöltä! Edes silloin, kun asiat on kerrottu moneen kertaan, mutta ei televisiossa, jonka lähetyksestä vastaa ne valtaa pitävät tahot eli siis puhdasta salaliittoteoriaa!

Äänettömillä aseilla (hiljaisessa sodassa) viitataan keinoihin, joilla massoja voidaan hallita lähes täydellisesti ilman, että valtaosa ihmisistä huomaa mitä tapahtuu saatikka ymmärtää mistä on kysymys. Koko strategian avain juontuu 1743 syntyneen ja 1812 kuolleen herra Mayer Amschel Rotschildin tarkkaan havaintoon: ”Give me control over nation's currency, and I care not who makes its laws” eli anna minulle hallinta maan valuutasta niin minun ei tarvitse välittää kuka säätää ne lait. Ja se hiljainen sota on täysi ihmiskunnan hallinta useilla eri keinoilla. Talous on kuitenkin siinä ytimessä, koska sitä manipuloimalla voidaan se varallisuus pakata harvojen käsiin massojen hurraamana. Shokkidoktriini elää ja voi hyvin, mutta on vain pieni osa niistä äänettömistä aseista joita tavan kansaa vastaan käytetään. Talous oli tällä pienellä hallitsevalla luokalla hallussa jo pitkään aina pankkijärjestelmien alkuajoista lähtien, mutta vasta kun keinoja pitää kirjaa kaikesta, mahdollistui lähes täydellinen hallinta kansan ylitse.

Mutta raha on vain resurssi, jonka hallinta on tietenkin olennaisessa osassa tätä sirkusta. Oikea valta tuleekin siinä, kuka hallitsee energian. Ei, en tarkoita mitään mystistä voimaa tai vastaavaa, vaan ihan raakaa energiaa esimerkiksi mitä öljystä saa irti. Oiligarkit ovatkin hallinneet tätä järjestelmää heti siitä lähtien, kun tämä ”fossiilinen” aine otettiin kunnolla käyttöön. Koska äänettömät aseet olivat kuitenkin ennen 1986 julkaistua materiaalia, siitä puuttuukin tämä nykypäivän öljyä ja kultaa arvokkaampi asia: ihmisten digitaalinen identiteetti. Velalla saa ihmisen työskentelemään orjana ja ilman energiaa tulee niin kylmä kuin nälkä, mutta verrattuna ihmisen lähes täydelliseen profiiliin yhdistettynä yksilöityyn mediaan, nämä entisaikojen äänettömät aseet olivat kovin tehottomia. Sen lisäksi ihmiset pystyivät irtautumaan veloistaan kuin energiantarpeestaan suhteellisen helposti, mutta identiteetistään, siitä kaikesta informaatiosta mitä yksilöstä nykyään kerätään, ei tuosta vaan irti pääsekään ja se on siellä odottelemassa aikaa jolloin sitä tarvitaan ja voidaan käyttää vallanpitäjien eduksi.


Sotapropaganda hyötykäyttöön

Liittyvätkö nuo äänettömät aseet Tavistockin tutkimuksiin, siitä ei ole tietoa, mutta tämä heti toisen maailmansodan jälkeen perustettu instituutti on ollut hyvin samankaltaisissa jutuissa heti alkuajoistaan lähtien. Molemmista maailmansodista viisastuneina, vallanpitäjät alkoivat tutkimaan ihmisten sosiaalista hallintaa aivan uudella innolla ja yksi näistä uraauurtavista toimijoista, joista suurin osa ihmisistä on autuaan tietämätön, on juuri Lontoossa majaileva ”The Tavistock Institute of Human Relations” (TIHR). Pikaisella haulla porukasta löytyy lähinnä faktantarkistuksia, jotka osoittavat että heillä ei ole mitään tekemistä suurten salaliittoteorioiden, kuten ”väestönvaihto”, kanssa. Tämä varmasti pitää paikkansa, koska Tavistockin poijjaat eivät käytä välttämättä itse niitä kehittämiään tekniikoita, mutta jotkut muut tahot niitä tuntuvat käyttävän melkoisen tehokkaasti.

Frankfurtin koulukunta kulttuurimarxismeineen vaikuttaakin olevan suuressa osassa menossa mukana, kun Tavistock mainitaan. John Coleman kirjoitti myös asiasta kirjan nimeltään ”THE TAVISTOCK INSTITUTE OF HUMAN RELATIONS - Shaping the Moral, Spiritual, Cultural, and Political and Economic Decline of the United States of America”, mutta sitä en ole vielä ehtinyt lukea loppuun saakka joten jätetään se nyt vain sivuhuomautukseksi. Kaikki vanhat tutut Rooman Klubista CFR:ään myös löytyy noiden Estulinin kirjan kansien välistä, eli jos salaliittojen tutkiminen kiinnostaa, Tavistock Instituutti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Mutta siis mikä ihmeen porukka se oikein on, ihan jopa omien sanojensakin mukaan? Yksinkertaistettuna, ykkösluokan ajatushautomo/tutkimuskeskus ihmisten sosiaaliseen hallintaan ja ohjaamiseen.

Jos siis tarvitset keinoja aiheuttaa haluttu muutos jossain yhteiskunnan osassa, heidän tutkimuksensa asiasta ovat aivan maailman kärkeä. Shokkidoktriinista mielenmurhaan, heiltä kyllä löytyy keinot ohjata ihmisiä haluttuun suuntaan. Energiakriisiä ja lamaa vaan päälle niin eiköhän se kansa siitä tokene ja hurraa pelastajaansa, joka nyt siinä samalla vei tuhkatkin pesästä. Veikkaisin että tälläkin hetkellä siellä tehdään kovaa tiedettä miten päin helvettiä mennyt joukkomurhan yritys tulisi ohjata seuraavaan isoon konfliktiin, ettei vahingossakaan ihmiset pääse jyvälle kuinka paljon heitä todellisuudessa kusetetaan. Nimittäin se kriittinen osa tuli noissa molemmissa kirjoissa hyvin selville: tyrannit pelkäävät edelleenkin niitä samoja vanhoja keinoja joilla heidät voi kaataa. Muistathan vielä kuinka se tapahtuu?


Tieto on valtaa

Vaikka vallanpitäjät tietävätkin tasan tarkkaan ne keinot joilla massoja ohjataan ja pakotetaan tanssimaan heidän pillinsä mukaan, he myös tietävät kuinka herkkä se luotu illuusio todellisuudessa on. Rahalla ja energialla voidaan kyllä massoja ja suurinta osaa yksilöistä ohjata ja töniä haluttuun suuntaan, mutta niin kauan kuin edes teeskennellään ihmisoikeuksia kuten sananvapaus, on vaarana että oppinut kansa tai sen osa voisi aiheuttaa massoissa vallanpitäjille haitallista liikehdintää. Etuna vallanpitäjillä on kuitenkin kollektiivinen tietämättömyys kuinka järjestelmämme oikeasti toimii ja sen mukana tulevat automaattiset ”hyödylliset idiootit”. On tietysti rumasti sanottu kutsua kokonaisia ryhmiä hyödyllisiksi idiooteiksi, mutta sieltä psykologiasta ja sosiologiasta kaivetuista opeista on meille luotu tämä yleinen tapa hoitaa asioita ja kovin syvällä siinä montussa olevaa voi kyllä kutsua mielestäni idiootiksi.

Mistä siis puhun? Ihmisten tavasta hoitaa erimielisyydet. Koulusta lähtien opetetaan auktoriteetin voimaa ja valtaa, siinä kun kaikki siitä poikkeava on yksinkertaisesti väärin. Erimielisyyksiä varten tarvitaan joku kolmas osapuoli väliin, joka sitten lukee sääntökirjasta miten asia hoidetaan ja päättää kumpi oli oikeassa… sen mukaan, kumman kanssa tuomitsija oli samassa kerhossa aikaisemmin. Tämä sääntöpohjainen malli missä kaikki pitää löytyä sääntökirjasta on aiheuttanut lähinnä sen, että ihmisten välinen kanssakäynti tarvitsee lähes aina tuomarin siihen väliin. Jos ei löydy tuomaria, sitten enemmistö on se oikeassa oleva taho koska kaikkihan aina tehdään yhteiseksi hyväksi ja silleen? Ja kun enemmistö on jostain asiasta tiettyä mieltä, se on silloin demokraattinen päätös asiasta! Ainiin, mielipidekyselyiden käyttö poliittisena mielipiteenohjauksena taisi olla myös Tavistockin käsialaa…

Mutta kuten jokainen ”herännyt” toki tietää, häneen ei voida vaikuttaa ja hänen omaamansa tieto kaikista asioista on taivaan tosi. Siis aivan samalla tavalla kuin jokainen tolkun ihminen tietää, vaikkakin se tieto voi näiden kahden kohdalla olla täysin päinvastaistakin. Tämä erehtymättömyyden mentaliteetti onkin nähdäkseni yksi parhaita ja samalla tuhoisimpia tapoja hallita massoja ja kyllä, sitäkin ollaan tutkittu. Ja kun sitä on tutkittu, se on otettu huomioon niissä ehdotetuissa strategioissa, joita vallanpitäjät jakavat omille kätyreilleen. Itse tiedän että en tiedä monesta asiasta paljoa paskaakaan ja niistä joista jotain tiedän, saatan olla myös väärässä. Sananvapaus olisi se koko ihmiskunnan tapa ratkaista lähestulkoon kaikki ongelmat, mutta ihmisille on juurtunut kovin syvälle se olettamus, että eri mieltä olevien kanssa ei keskustella. Voiko kaikkien kanssa sitten keskustella? Ei. Vain niiden kanssa, joilla on avoin mieli. Muille kaikki se tieto on kiveen hakattuja uskomuksia ja uskon asioista ei kiistellä, kuten kaikki tietävät. Onko sen parempaa äänetöntä asetta kuin ihminen, joka uskoo sen mitä muut haluavat hänen uskovan? Sotaa mielistä on käyty nykyisessä muodossaan vasta reilun vuosisadan, mutta se koneisto näyttää olevan vahvasti voitolla…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti