tiistai 1. lokakuuta 2019

Ajatusrikospoliisista päivää


Länsimaisten yhteiskuntien suurin uhka?

CFR ja MPS ovat yhdessä tuumin kertoneet kuinka esimerkiksi kapitalismin kriisi uhkaa länsimaista demokratiaamme. Mutta kansalle moisen kriisiin markkinoiminen on haasteellisempaa, joten nämä ajatushautomot ovat yhdessä teknologiajättien kanssa kehitelleet uusia uhkakuvia joita voidaan sitten mediassa maalailla kansan iloksi. Puhumme nyt "ääriliikkeistä" ja terrorismista, joiden määritelmiä ei kannata tarkemmin lähteä selvittämään ettei vahingossa saman määrityksen alle kuuluisi koko hallintajärjestelmä. Jatketaan seuraavaksi kuitenkin kirjainlyhenne-jengien kavalkaadia, esittelemällä muutama vähemmän kuuluisa mutta arvatenkin hyvinkin vaikutusvaltainen peluri kanssafuntsijoille.

GifCT eli "Global Internet Forum to Counter Terrorism" on omien sanojensa mukaan digitaalisen terrorismin vastainen alusta jonka ovat yhdessä nikkaroineet kasaan Facebook, Microsoft, Twitter ja YouTube. Nämä nettimanipulaation johtotähdet siis yhdessä kertovat mitä ne oikeat turvallisuusuhat ovat ja täten varmistavat vallanpitäjien vankkumattoman kannatuksen kansan keskuudessa. GifCT taas tukee GRNTT:tä (Global Research Network on Terrorism and Technology), joka on itsessään myös ajatushautomo joka tuottaa "oppimateriaalia" koneistolle. Ja GRNTT:tä johtaa RUSI (Royal United Services Institute) jonka julkaisuja GifCT jakelee. Selvää pässinlihaa, eikös?

Iso raha siis ohjailee ajatushautomoita, jotka tuottavat materiaalia terrorismin vastustamisesta ja yleisestä tilasta. Vähemmän yllättävästi ajatusrikolliset, eli ne jotka eivät hyväksy virallista tarinaa, koetaan suurena terroristiuhkana. Jenkeissä oli hiljattain puhetta määritellä tämä ajatusrikollisuus valkoiseksi ylivallaksi, joka myös tulisi kieltää. FB taas aikoo laittaa ihmiset uuteen kastijakoon: poliitikot - rahvas, jossa poliitikot saavat sananvapauden ja kansa pitää turpansa kiinni koska yksikin väärä mielipide voi rikkoa banaanin verran yhteisönormeja. Poliitikoksi ei tietenkään lasketa kuin ne, jotka valtakoneisto on kelpuuttanut tehtäväänsä... mutta kyllä meillä ihan varmasti on "oppositio" ja muita demokratiamme parhaita vitsejä.


Terrorismia, terrorismia kaikkialla

Yksi julkaistu paperi kertoi kuinka yleisiä eri terroristiryhmät 5eyes valtioissa ovat (määrät siis per valtio): jihadisteja 70+ , "muut" reilu 20 ja äärioikeistoa keskimäärin 1. Eri maissa hieman eri määriä, toki, mutta Kanadassa oli eniten äärioikeiston terroristiryhmiä: noin 3 kpl. Tämä ei tietenkään kuvaa koko maailman tilannetta, ainoastaan tätä viisikkoa. Mitä siis tästä voidaan päätellä? Ensinnäkin se, että äärioikeisto ei muodosta terroristiryhmiä. Toisekseen, jihadisteilla tuntuu olevan melkoinen yliedustus kun ottaa huomioon mistä maista on kysymys. Mutta nämä ovat tietenkin järjestäytyneitä ryhmittymiä ja kuten valtamedia tietää kertoa, äärioikeisto on se oikea uhka koska heitä on kaikkialla! Ja kuka lasketaan äärioikeistoksi? Ei-edistyksellinen, joka uskaltaa avata suunsa ja tuoda julki oman mielipiteensä joka ei ole hyväksytty ennalta määrätyin säännöin.

Viesti jota GifCT haluaa kertoa onkin hyvin selvä: ajatusrikospoliisi on tarpeen ja kaikkien maiden tulisi saada lainsäädäntöönsä riittävät pykälät ajatusrikollisten torjuntaan. Tämän lisäksi ajatusrikollisista olisi pidettävä tarkkaa globaalia listaa ja heidän toimintaansa tulisi rajoittaa kaikkialla. Listan laatimiseen tarvitaan kaikkien tahojen yhteistoimintaa, että se olisi mahdollisimman tarkka ja laaja. Siis sekä valtioiden että yksityisten toimijoiden tulisi kerätä urkintatietonsa yhteen jotka sitten lähetettäisiin "oikeille tutkijoille" jotka tekevät erehtymättömiä uhka-arvioita yksilöistä. Tämän perusteella näiltä "vaaralliseksi luokitelluilta" yksilöiltä sitten kuuluisi viedä oikeudet päästä vaikuttamaan netin kautta. Kauniilta kuulostava ajatus, vai mitä? Vaaralliset terroristit suljetaan ulos netistä etteivät kykene kommunikoimaan muiden kanssa ja täten rajoitetaan radikalisoitumista.

... mutta kun se "vaarallisen" määritelmä on nimenomaan se, mikä uhkaa yhteiskuntaa - eli kaikki ne tahot jotka eivät papukaijan lailla toista virallista tarinaa. Murhaajat, raiskaajat ja muut vastaavat eivät sinänsä vielä vaaranna yhteiskuntaa, mutta ongelman tuominen julki on yhteiskuntarauhan kannalta merkittävä uhka. Tämä "äärioikeistoksi" leimattu sakki joka kehtaa nostaa esiin yksilöä uhkaavat asiat olisikin vaiennettava. Nämä tutkimuslaitokset olivat seuranneet mihin esimerkiksi johtaa kun jokin "äärioikeistoryhmä" potkitaan ulos FB/Twitter mittakaavasta: he siirtyvät pienempiin palveluihin mutta menettävät samalla yli 90% seuraajistaan. Päätelmä: ne pienetkin puljut on saatava kumartamaan samoja sääntöjä... koska yksikin radikaali viesti on liikaa?


Globaali ajatusrikospoliisi tekee siis tuloaan?

Jos näitä ajatushautomoita on uskominen, olemme matkalla yhteen viralliseen tarinaan josta ei poiketa sillä uhalla että sinut estetään kaikilla mahdollisilla alustoilla. Suomessa jo ehdittiinkin takoa urkintalait läpi, jotka mahdollistavat kaiken viestiliikenteen tutkimisen ja "ääriaineksen" varhaisen havaitsemisen. Tämä tieto kun välitetään näille teknologiajäteille, he kykenevät sen yhdistämään kaikkeen mahdolliseen toimintaan netissä ja jo nyt rajoittamaan suuresti yksilön mahdollisuuksia tulla kuulluksi. Tehdäänkö näin jo nyt? Vaikea sanoa, eipä taida kovin julkista ja läpinäkyvää olla moinen toimi.

Puheet siitä, että sananvapaus olisi ihmisoikeus ovatkin suuresti liioiteltuja. Kun joku terroristi tappaa ja raiskaa, ollaan hänelle vaatimassa ihmisoikeuksia ja hellää kohtelua, mutta jos joku on puhumassa julkisesti vallanpitäjien mielestä väärää asiaa niin kauniit puheet niistä "jakamattomista ihmisoikeuksista" lentävät hus helvettiin siltä seisomalta - lynkkauspartiot esiin! Tämä on tosin täysin ymmärrettävää toimintaa, koska koko länsimainen demokratia perustuu yhteen viralliseen tarinaan jota ei saa kyseenalaistaa niin että muutkin kuulevat. Demokratiaan siis kuuluu tärkeänä osana sananvapaus, mutta ei niille jotka käyttävät sitä väärin.

No mutta eihän kukaan kykene kaikkea viestintää valvomaan? Ei niin, ei kukaan ihminen, mutta keinoäly tai koneäly kykenee ja se voi tarkistuttaa kaiken sitten ihmisellä. Ongelma vaan on siinä, että ne oikeat terroristit eivät ole niin tyhmiä, että välittäisivät ne viestinsä salaamattomana paikasta toiseen. Ja nämä järjen jättiläiset jotka puhuvat julki terrorismiaikeistaan jäisivät jo nyt kiinni ilman tämmöisiä ajatusrikospoliiseja. Miltä siis ollaan oikeasti suojautumassa? Terrorismilta, vai valtaa uhkaavilta tahoilta? Mikään määrä urkintaa kun ei riitä päästään vialliselta suojautumiseen... paitsi jos kaikki se tieto mitä joka ikinen mikrofoni, kamera ja muu sensori lähettää jatkuvasti globaaliin ajatusrikospoliisin keskukseen kyetään analysoimaan ja toimimaan sen mukaan? Tietokone on ystäväsi...

15 kommenttia:

 1. Olen 60v psykiatrinen sairaanhoitaja ja tunnen Asperger lapset ja Dr Tony Attwoodin hoito ohjeet ja Professor Simon Baron-Cohen mies/nainen aivotutkimukset..."Asperger on tyypillisen mies aivon huipentuma (vapaa käännös) .Viikonloppuna ahdistuin ja tsekkasin CO2 asiaa.Löysin dr Patrick Mooren ex CreenPeace ja vuoden 2016 haastattelussa hän tiesi tasan tarkkaan mitä tuleman pitää .Myytinkertojissa kommentoin ilmastoliturgiaa nimelläni.Australia tuntui erityisen kiinnostavalta ristiriitaistaisten tietojen tähden.Paljon mineraaleja mm hiiltä ,lithiumia kaivoksia mailmalla ja dr Peter Ridd !Laitoin linkin juuri aiheesta ja Red ice radion "NoTop 10 Reasons Why Greta Thunberg Is a Fraud !Neljästi kolmeen eri depattiin Gretasta.Nyt olen ulkona koko kommentoinnista Youtubesta! Shadow Banning?
  Tämä linkki tuli just ajallaan sulta! Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Tiedän jotain mielen manipuloinnista ja ylen uutisointi heti ilmastokatastrofin perään otsikoita..eläkkeet ei riitä!Jos ei syntyvyydellä niin maahanmuutolla toeaa Peltola,Närpiö esimerkkinä!(Nyt nousee verenpaine koska kokemusta on!!Närpiö on umpi ruotsinkielinen kunta ja ennen pakolaiset/ nyt maahanmuuttajat oppivat ruotsin ensimmäisenä kielenä ja ovat sitten "ruotsinkielisiä" rekisterissä ja lapset tarvitsevat ruotsinkielistä opetusta jatkossa ja vanhemman puhuvat omaa kieltään niin tarvitaan pahimmillaan lastensuojelussa kaksi tulkkia lääkärissä Uudessakaupungissa!ja aivan turhaan ..vaimoa saa lyödä kepillä ja lapsia kengällä jne )..jatkuu.. Ilomantsi kuihtuu! Karjalassa masentuu!Unkarille piiskaa !
  Aikuisten oikeasti kyllä tässä viedään sonnia narussa ja kaikki rävähti silmille juuri nyt.Hei! Rinteelle vinkki!Otetaan Unkarilaisia pohjanmaalle kuunteluoppilaiksi eturiviin,tykkää tasasesta ja oppivat sitten EUn tavoille siellä takarivissäkin!
  T lohjanunssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kusetus on jatkunut jo pitkään, mutta kansa on herännyt siihen vasta kun se todellisuus on niin räikeässä ristiriidassa mediassa kerrotun kanssa. Saa nähdä mihin tämä tästä etenee. Vallanpitäjien tahto jos toteutuu niin kaikki jotka eivät aatuilua usko, vaimennetaan tavalla tai toisella.

   Poista
 3. Siis Google poisti koko haku nimikkeen "Top 10 Reasons Why Greta Thunberg Is a Fraud" täytyy käyttää esim Duckduckgo ta että sen löytää. On myös bitchute.com . Mitä täällä netissä tapahtuu!

  VastaaPoista
 4. Avaudutaan sitten viellä lisää uutisista..poliisi oli sitten jossain heidän pippaloissa ollut "black face" Romaaneja ehkä?? loukattu ja Suohpanterror! poltti ensi metsähallituksen Utsjoen rakennuksen nyt sitten Kilpisjärven laavun ja viimeksi oikein voimalla Ruijan tien kivi opasteet. Boris koittanut reidestä käykö flaksi..20v sitten! Onkohan pääministerin toimeensa pätevä nyt! Mitä! Englannissa mietitään keittiö veitsien kieltämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luodaan itse ensin ongelma ja sitten "korjataan" sitä... normipäivä politiikassa.

   Poista
 5. Siis en viikolla löytänyt mistään yhtään asiantuntiaa joka kommentoisi asperger (Gretan) teinin (jolla on pakkoneuroosi yms.) buustaamista hänen missioonsa hyvänä/pahana?Mikä on Pirun outoa. Pyhimys kyllä,Greta näkee CO2.. mutta niin melkein oli"Agnes Blannbekin a nun that claimed to feel foreskin of Jesus in her mouth.
  "Elokuva joka tyttöä järkytti oli (jaettiin ilmaiseksi "opetustarkoituksiin mm.suomeen) An Inconvenient Truth!Olisi pitänyt olla "Eläinten vallankumous"!
  Kuinka kauan kestää että lihaa syövät diselillä töihin ajavat valkoiset heteromiehet laitetaan peltoon lannoitteeksi hamppunaru kaulassa ja biohajoava muovipussi päässä.

  Miksi kukaan ei raivoa ;Kiinan ihmisoikeuksista, Eukalyptus puiden levittämisestä mailmalle, omega-3 kapseleista,suklaasta tai kiitä Suomen hienoa aaltovoimala innovaatiota?
  Huh helpotti heti.
  T; lohjanunssi

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis päivämäärä viellä..laitoin 30,9-1,10 yöllä Australian sivuille kommenttini, dr Peter Ridd potkuista ja red ice radion tulkinnasta Gretasta.. ja nyt olen ulkona Youtubesta 4-6 kommentin jälkeen...venäjän trollina?

   Poista
  2. Nykyään lähtee somessa ja etenkin tubesta lentoon aika vikkelään jos omaa vääriä mielipiteitä jotka eroavat virallisesta tarinasta.

   Poista
 7. Tänään taas puhutaa "vanhemmat muuttavat pois "piip kaupunginosista kun lapset aloittavat koulun" yms,
  James Damore (Asperger hänkin) kertoi mm että Google tarkoituksella kerää tietoja vastakkainasettelusta.Aseet pahoja/hyviä Mies/Nainen ylipainoinen/kehopositiivinen yms.
  ja mietin missä ne venäjän "Röllit" piilee.
  Nyt täytyy ottaa ehtooks ettei ala mustia äänettömiä helikoptereita pörrää talon päällä.
  T;Lohjanunssi

  VastaaPoista