tiistai 23. maaliskuuta 2021

Antifasistit demokratiaa vastaan


... ja vielä fasismin puolesta

Maamme antifasistinen (vähä-)älymystö on koko pandemian ajan vaatinut kaikkea sitä, mitä kertovat vastustavansa. Viimeisin näkemäni ulostulo aiheutti myös tämän kommentaarin takaisin, mutta ei maaliteta ketään ettei mene naama vieläkin kalpeammaksi. Perusoikeuksia, kuten sanan- ja mielipiteenvapautta kuulemma puolustetaan sillä, että ne kielletään väärää mieltä olevilla. Mutta tietenkään mistä tahansa syystä ei saa rajoittaa, vaan ainoastaan silloin kun se väärä mielipide kritisoi fasistista hallintoa! Ihmisvihaa on se, että vaatii vapautta kaikille ja antifasismia on haukkua ja solvata vapautta vaativia kaikin mahdollisin ennalta viritetyin termein. Pellemaailma on siis täällä, lähdetään purkamaan näitä pienoisia ongelmia tässä "logiikassa".

Kun viime kesänä rajoituksia rikottiin mennen tullen ja palatessa poliisin kannatellessa "BLM"-kylttejä, oltiin hyvällä asialla eikä aiheutettu mitään vaaraa kenellekään. Kun jokunen päivä sitten vastustettiin rajoitustoimia ja jokainen paikalle saapunut itse vapaaehtoisesti sinne saapui, täysin tietoisena kaikista riskeistä, se oli harkitsematonta, vastuutonta ja idioottimaista. Eli kun vastustettiin tyranniaa, se on paha asia, mutta kun kannatetaan yhden rodun (joita ei ole olemassakaan saman porukan mielestä) vapautta muiden yli, siihen voi myös poliisi osallistua uniformu päällään. Saksassa oli joku poliisi tehnyt käsillään "sydämen" näitä vapautta vaativia kohtaan ja siitähän nousi tietenkin täysi paskamyrsky - fasistien väkivaltakoneisto kannattikin vapautta, ei semmoinen käy lainkaan päinsä.

Jokaisella zombie-virusta pelkäävällä on tietenkin täysi oikeus jäädä kotiin, desinfioida kätensä jatkuvasti, käydä ottamassa kokeellinen geeniterapia ja mennä ulos vaikka täysi hazmat-puku päällään. Tammikuun 27. Euroopan neuvoston allekirjoittama päätöslauselma 2361 taas julisti, että EU valtioiden ei tulisi syrjiä millään tavalla ihmisiä, jotka esimerkiksi eivät tähän lääkekokeiluun halua osallistua. Lauselmasta saa myös vahvasti semmoisen kuvan, että siinä kiellettäisiin kaikenlainen syrjintä eri näkemyksen omaavia kohtaan, mutta eihän niitä EUn nootteja olla ennenkään Suomessa kuunneltu, joten siksi onkin kannustettavaa haukkua aina valtamediassa saakka 24/7 vääräuskoisia. Se on sitä demokratiaa ja oikeusvaltio, eikös?


Termistöllä on merkitystä

Yllätyksenä saattaa antifasisteille tulla se, että perusoikeudet kuuluvat kaikille. Siksi ne ovat niitä perusoikeuksia tahi ihmisoikeuksia, joita ei yksikään hallinto saisi kansaltaan viedä. Jos hallinto lähtee rajoittamaan perusoikeuksia, se tapahtuu pääosin kahdesta syystä: maata johtaa tyrannit, jotka tekevät mitä lystäävät, tahi maassa on suuri hätätila, kuten esimerkiksi sota tai pandemia. Ollakseen kuitenkin vaarallinen tartuntatauti, se tulisi näkyä kyseisen maan tilanteessa siellä kuolleiden kohdalla. Näkyykö? Kun maan johto kertoo tekevänsä kaiken suojellakseen kansaansa, se estää sen vaarallisen taudin saapumisen maahan ja varautuu tilanteeseen pönkittämällä terveydenhuoltoa. Kävikö näin, vai laitettiin vaan kaikki rahat testeihin ja propagandaan? Tai että unohdetaan koko muu terveydenhuolto ja kansanterveys koska PCR-testi kertoo jotain ihan muuta?

Seuraavaksi pohditaan termiä "antifasismi", joka siis kotimaisella merkitsisi fasisminvastainen. Fasismi on aate, missä teollisuus eli "iso raha", hallinto, media ja väkivaltakoneisto ovat kaikki samaa mieltä ja samalla asialla. Kun siis lääketeollisuus syytää miljardeja somejättien ja muiden kautta propagandaan, hallinto tekee kaikkensa suojellakseen tätä teollisuutta ja media lynkkaa kaikki väärät näkemykset tästä asiasta, veikkaappas miksikä tämmöistä järjestelmää kutsutaan? Fasismiksi. Fasismi on kollektivismin korkein muoto, eli aate missä kaikkien on oltava samaa mieltä ja käyttäydyttävä samalla tavalla. Mallimaina kollektivismista toimivat Pohjois-Korea, Kiina ja Suomi heti siinä perässä. Toisaalta, Kiinasta se tuuli tällä hetkellä Suomeenkin puhaltaa joten kehitys on ymmärrettävä...

Oikeusvaltiossa laki olisi kaikille sama, joten "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" tapahtuu esimerkiksi silloin, kun ihan vaan läpällä neuvotaan käyttämään väkivaltaa naamarätittömiä kohtaan. Demokratia taas on hieman hankalampi kohta, koska kansanvallalla ja demokratialla on hyvin vähän tekemistä keskenään. Mutta tämä länsimainen liberaali demokratia perustuu ajatukseen, että yksilöä suojellaan kollektiivin hirmuvallalta sekä muilta yksilöiltä tarvittaessa. Jokainen laillinen mielipide on täysin sallittu ja mielipiteen vuoksi syrjiminen taas kielletty. Ja mikä kaikkein tärkeintä, kenelläkään ei ole valtaa toisen yli, jos siis leikitään että elämme liberaalissa demokratiassa. Vaatimalla siis muita tekemään jotain siksi, että itse niin haluaa tehdä vaikkapa omien hallitsemattomien pelkojen vuoksi, ei kuulu millään tavalla länsimaiseen demokratiaan vaan on ihan puhdasta fasismia ja sen kannatusta. Mutta mitäs pienistä, sananvapauttakin suojellaan nykyään kieltämällä sananvapaus.


Propaganda on tehnyt työnsä

Sama manipulatiivinen viestintä onkin jatkunut nyt jo reilun vuoden ajan ja eri keinot löytyvät ihan suoraan eri sosiologien tutkimuksista. Sotapropagandan käyttö omaa kansaa vastaan oli jenkeissä kiellettyä toisen maailmansodan jälkeen, mutta sekin kielto on sittemmin kumottu (Smith-Mundt-act) ja nykyään on täysin hyväksyttävää aiheuttaa ties mitä paniikkia ja kaaosta kansan keskuuteen hallinnon eduksi. Kun hallinto ja media ovat näin vahvasti liitossa keskenään, sen luulisi soittavan edes joitain kelloja - soittihan se, media kertoi ihan itse noudattavansa Omertàn lakia, eli Mafian kunniasäännöstöä jossa kukaan ei puhu johtajiaan vastaan.

Kun siis tiedetään ja yleisesti myönnetään, että meitä manipuloidaan ja ennen kaikkea tiedettä rajoitetaan, ei siitä kovin helposti voi juuri muuhun päätelmään tulla kuin että "jep, fasismissa ollaan". Toki moni selittelee demokratiaammekin niin, että eihän sitä nyt koskaan päästä optimiin ja nyt ollaan kuitenkin jo aika lähellä jotain, jota voitaisiin demokratiaksi edes kutsua. Eli emme siis ole vielä elokuvien tai kirjojen kakotopisissa fasismeissa, mutta pelottavan lähellä joka tapauksessa - eikä edes kovinkaan kaukana lähihistoriamme annetuista esimerkeistä. Jos historiasta jotain soisi ihmisten oppineen, ne se oli se miten tyranneista pääsee eroon...

Sota on rauhaa ja tyrannia vapautta. Kaikki vapautta vaativat ovat syntisiä hirviöitä ja rauha muodostuu vain täydellisellä alistumisella vallanpitäjien tahtoon. Tämä on se nykypäivän tarina, joka toivottavasti tulevaisuudessa nähdään varoittavana esimerkkinä, kuinka tiedettä väärentämällä saatiin kansakunnat hurraamaan fasismille. Tai sitten tämä kaikki pyyhitään pois historiankirjojen seuraavissa uudelleenkirjoituksissa ja me väärinajattelevat aikalaiset sitten muistelemme vanhoja hyviä aikoja gulageillamme. Hätätilassahan ne jenkitkin pisti japsit keskitysleireille silloin sodan aikaan, saas nähdä kuinka nyt ongelma ratkaistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti