Sunday, April 22, 2018

Lääke- ja Ruokateollisuuden liitto

Juuret syvällä rakenteissa

Kun "oiligarkit" käärmemöljyjään myyden 1800-luvun puolivälissä alkoivat kehittämään valtaansa, oli lääke- ja ruokateollisuus kovin toisenlainen. Vanhat tiedot joita oltiin sukupolvelta toisille välitetty, elivät ja olivat voimissaan - luonnosta saatiin lähes kaikki. Tässä vanhassa mallissa oli vaan pieni ongelma oiligarkeille - luontoa ei voitu patentoida eikä sen antimia kyetty riittävän tehokkaasti teollisesti tuottamaan. Tähän oli kuitenkin tulossa muutos heti 1900-luvun sarastuksen myötä ja kaikki mitä siitä vallankumouksesta koitui, on suoraa periytynyt nykyiseen järjestelmään missä terveys on kaupan. Alussa muutoksia vastaan kapinoitiin, nykyään propagandan avulla massat kapinoivat vastaanpuhujia hiljentääkseen...

Kaikki lähti koulutuksesta, koska indoktrinaatio pitää saada upotettua järjestelmän ytimeen. Kaikki oiligarkeille kiusalliset seikat piilotettiin ja hyvät puolet nostettiin esille. Yliopistojen valtaus oli helppoa, koska homma pyöri lahjoituksilla - opetatte asioita kuten sanomme ja rahaa virtaa järjestöllenne. Koulujen johtokuntiin sijoitettiin lahjarahan turvin "vahteja", jotka pitivät koulun opetussuunnitelman halutun kaltaisena. Siinä samalla kun historia rukattiin kuntoon, myös esimerkiksi lääketieteen opetus uudistettiin lähes täysin. Allopatia/koululääketiede muuttui ainoaksi hyväksytyksi menetelmäksi, kaikkine öljyn mahdollistamine "lääkkeineen". Nykyään vaihtoehtoisena lääketieteenä tituleerattu hoitomuoto oli vielä 150 vuotta sitten tavallista lääketiedettä. Tutkijoille kelpasi välittömästi iso tukku rahaa kun todisti oikeita asioita oikeille tahoille.

Myös ruuantuotanto mullistui öljyn ansiosta. Pian historiaa olivat kotona tuotetut ja rakkaudella kasvatetut kasvikset ja eläimet ja niiden tilalle jalostettiin massatuotantoon soveltuvia lajikkeita. Pientilallisten hävittäminen jatkuu vielä tänäkin päivänä kun jättiyhtiöt kasvattavat lonkeroitaan ympäri maailmaa niellen alleen kaikki maat ja mannut, vesiä myöten. Yliopistojen tuottamat "tutkijat" kehittivät jos jonkinmoisia kemikaaleja tehostamaan halpaa ruuantuotantoa, samalla kun tutkimus toisensa jälkeen hehkutti prosessoidun ruuan olevan ylivertaista kotona kasvatettuun nähden. Myöhemmin keksittiin termejä kuten "luomu", jota ennen oltaisiin kutsuttu vaan ruuaksi ja loppua oltaisiin kutsuttu oikeutetusti myrkytetyksi roskaksi. Mutta näin se kehitys etenee, tänäkin päivänä.


Muutama esimerkki Suomesta

"Oikeusasiamies voi tutkia vain viranomaisten, virkamiesten ja muiden julkista tehtävää hoitavien menettelyä. Oikeusasiamiehellä ei ole lain mukaan oikeutta tutkia yksityisten yritysten tai yhdistysten menettelyä. Käypä hoito-suositukset laatii Suomalainen Lääkäriseura Duodecim yhdessä erikoislääkäriyhdistysten kanssa. Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on yksityinen yhdistys. Se, että suositustyöhön saadaan julkista rahoitusta, ei vaikuta oikeusasiamiehen oikeuteen valvoa toimintaa." - oikeusasiamiehen vastaus kun kyseenalaistettiin Käypä Hoito-suosituksia. Noudatamme siis yksityisen yrityksen tuottamia ohjeita orjallisesti, mutta meillä ei ole oikeutta valittaa siitä. Lääkärit, jotka eivät siihen nöyrry, saavat piiskaa viranomaisilta. Eli lääkeyhtiö määrää mitä hoitoja lääkärit saavat käyttää... ongelma? Ei vallassa olevien mielestä.

Ruokalobbauksen ehdoton kärkinimi Suomessa on Valio. Veden ja proteiinien kemiallinen sekoitus mahdollisesti rasvan ja monien muiden aineiden kanssa sai luvan tulla kutsutuksi "maidoksi". Lehmästä lypsetty alkutuote, joka siis on maitoa, on kovin kaukana siitä litkusta mitä purkissa kaupasta kotiin kannamme. Rasvaton maito ajettiin terveellisenä asiana kansalle aikana, kun Venäjälle vietiin kaikki voi vientitukien saattelemana. Tuottajalle ei maidosta jää litraa kohti kuin sentti-pari, jos sitäkään, mutta tämä "puhtaasti Suomalainen" kesälaitumen lehmä kiiltää mainoksessa ja kaikki hymyilevät kun teollista litkua kaupataan terveystuotteena massoille. Tiede sen todistaa että maito on terveellistä, sanotaan... ai mutta kenenkäs lobbaamana?

Ja mitäs saadaan kun voimat yhdistetään? Saadaan hienoja liittoja (kirjaimellisia ja teollisuudenalojen yhteisiä hyötymisiä) kuten diabetesliitto, joka mainostaa lääketehtaiden tuotoksia ja vähättelee tutkimuksia, jotka kertovat miten ruokavaliolla tauti voitaisiin jopa parantaa (LCHF). Sama vaiva on toki kaikissa "liitoissa", jotka muka puolustavat sairaita lääketehtaiden lobbausrahalla. Virallisen totuuden varpaille ei parane astua, mutta sairaiden kustannuksella kerätään rahaa pohjattomaan sankoon. MS-tautiin taas on enimmäkseen lääketehtaiden lobbauksen ansiosta kaupataan lääkkeitä, joiden toimivuutta edes maksettu tiede ole kyennyt osoittamaan mutta lääkärit niitä silti potilailleen kauppaavat. Osa taas saa avun MS-tautiinsa ruuasta, mutta siitä ei parane puhua...


Mutta mitä sitten?

Älä kuitenkaan usko mitä sanon, tutki mitä sanon. "Salaliittoteoriaa" on varmasti monella ensireaktio, jos edes vihjailee jonkin asian mättävän lääke"tieteessä" tahi virallisessa lautasmallissa. Olisiko syytä aloittaa siis miettiminen kysymyksestä "uskotko ihmisen ahneuteen?" Jos jollakin on mahdollisuus tienata toisten kustannuksella, ilman vaaraa jäädä siitä kiinni, suuria summia rahaa ja sitä kautta saavuttaa valtaa, voisiko joku ihminen olla niin ahne että niin tekisi? Yllä olevassa osassa yritin selittää miten se muiden kustannuksella tienaaminen voisi onnistua (ja onnistuikin), mutta jokainen joutuu itse päättämään olisiko se mahdollista että meitä kaikkia on huijattu jo pitemmän aikaa?

Pitää kuitenkin muistaa, että nykypäivän lääkärit, tutkijat ja esimerkiksi virallisen totuuden ruokaterapeutit ovat saman indoktrinaation uhreja kuin me kaikki muutkin. Jos ensimmäisestä päivästä lähtien sielä omassa oppilaitoksessa asiaa on opetettu täsmälleen sillä tavalla, josta ne tietyt tahot hyötyvät, ei ole ihme että koulusta valmistuu valheeseen täysin uskovia ihmisiä. Omalle vastuulle se asia siirtyy siinä vaiheessa, kun huomaa sen valheen. Valheeseen uskominen oman edun vuoksi on kovin yleistä ja kilpailuyhteiskunnassa toisten kustannuksella saa ja pitääkin tienata. Valtaa vastaan nousemisesta ei näissä piireissä palkita vaan rangaistaan välittömästi ja riittävällä voimalla että se toimii pelotteena kaikille muillekkin.

Mihin se siis jättää meidät, tavalliset kansalaiset ja/tai sairauksien kanssa elävät? Ei kovin mairittelevaan asemaan. Indoktrinaatio on uponnut niin syvälle, että on paljon helpompaa itselle hiljaa hyväksyä oma asemansa kuin edes yrittää korottaa ääntään vääryyttä vastaan. Tämäkin teksti tullee saamaan aikaiseksi niin samanmielisiä ajatuksia mutta varmasti paljon enemmän suuttumusta ja vihaa kun niitä omia uskomuksia ravistellaan. Vaikeassa tilanteessa olevalle on varmasti shokki kuulla että häntä on kusetettu kaikki nämä vuodet, mutta onko kuitenkin parempi kuulla karu totuus kuin uskoa kauniiseen valheeseen? En tiedä, siihen joutuu jokainen vastaamaan itse. Pidetään kuitenkin huolta itsestämme ja muista, lääkkeillä tai ilman, eikös?

No comments:

Post a Comment