maanantai 25. maaliskuuta 2019

Holistinen (r)evoluutio


Holistiseen ongelmaan...

Tekstissä "Kansan orjuuttamisen ainekset" jo avattiin yksityiskohtaisemmin tätä ongelmaa ja niitä keinoja millä kansaa pidetään orjana. Lyhyesti ne keinot ovat: säännöt, tieto, ravinto ja lääkkeet. Näistä osista muodostuu sitten kokonaisvaltainen, eli holistinen, järjestelmä jonka päätehtävä on luoda mahdollisimman näkymätön vankila ihmisten ympärille ja käyttää näitä lukkojen takana olevia orjia mahdollisimman tehokkaasti hyväksi. Mutta eihän tuo voi pitää paikkansa?! Olisihan se jo huomattu ja kerrottu kaikille?! Totta... onhan tätä samaa yritetty jo lukemattomia kertoja tuoda esille mutta järjestelmän hienouksien vuoksi se sana ei yllä joka kolkkaan, eikä siihen usko kuin aniharva.

Tuskin se sana nytkään kaikille korville kuuluu, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Mistä siis on oikein kyse tässä kokonaisvaltaisessa ongelmassa? Kaikki neljä osa-aluetta nivoutuvat tiukasti yhteen ja muodostavat kokonaisuuden jonka rikkominen yksilötasolla on hankalaa mutta yhteiskuntatasolla lähes mahdotonta. Tieto on kuitenkin avainasemassa, minkä vuoksi media sekä koululaitos pelaavat suurta osaa tässä pelissä. Säännöt taas sanellaan "demokratian" keinoin ja valkotakkiset hoitavat niin ravinnon kuin lääkkeet, tulkiten tiedettä tarkasti valikoiden.

Ulkoa sanellaan kaikki mitä meidän tulee ottaa vastaan niin aistiemme kautta kuin kehoomme muilla tavoilla sisään ottaen. Valinta on usein "otat tai itket ja otat", koska pelottelulla saadaan ihmiset tottelemaan ja kuuntelemaan tekaistua pelastajaansa. Meidät on vielä onnistuttu huijaamaan tähän peliin niin hyvin mukaan, että vaihdamme oman työpanoksemme saadaksemme "rahaa" ja uhraamme lähes kaiken vapaa-aikamme kyetäksemme kuluttamaan vielä enemmän sitä samaa soopaa mitä pakolla kurkustamme alas tungetaan. Sairaaseen yhteiskuntaan sopeutuminen ei olekaan terveen ihmisen merkki. Monet siitä syystä kuittaavat viimeisen shekkinsä tästä elämästä, kun eivät kykene sopeutumaan... tai eivät löytäneet keinoja niitä keinoja millä asiaan voisi vaikuttaa. Siksi...


... tarvitaan holistinen ratkaisu

Yksilö ei tietenkään voi kaikkeen vaikuttaa itse, mutta on olemassa lukemattomia keinoja millä voi tehdä vastarintaa sairasta systeemiä vastaan. Säännöt, eli "demokratia", on ehkä se hankalin vastustettava asia koska tällä hetkellä ainut tapa siihen vaikuttaa on äänestäminen (millä ei ole mitään vaikutusta). Toistaiseksi siis vaihtoehtona on olla äänestämättä tai sitten äänestää jotain pienpuoluetta, ainakin siihen asti että saadaan RIC käyttöön. Mutta niihin kolmeen muuhun tarvitaan kaksivaiheinen korjaus.

Ensiksi on lopetettava itsensä myrkyttäminen. Yksinkertaisimmillaan siis televisio kiinni ja lopettaa "uutisten" seuraaminen, samalla kun laittaa oman ruokavalionsa kuntoon ja mahdollisuuksien mukaan hylkää lääketehtaiden "lääkkeet" vaihtamalla ne luonnon antimiin. Ravinnon kanssa vaihtoehtoja on useita ja jokaisen on itse löydettävä se oma juttu. Pahimmat myrkyt eli sokeri, viljat ja prosessoidut ruokana myytävät lisäainesekoitukset olisi syytä jättää välittömästi pois omalta ja perheen lautaselta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että jos lautaselle tarjottava asia kaipaa miljoonien eurojen mainoskampanjan taakseen, se on lähes varmasti vähintään turhaa ja pahimmillaan myrkkyä. Lääkkeiden kanssa asia vaatiikin sitten enemmän tutkimista, mutta lähes kaikkeen on olemassa luonnon oma versio jossa ei niitä sivuvaikutuksia ole juurikaan.

Kun myrkyt on pudotettu minimiin, tarvitaan ravintoa niin keholle kuin mielelle. Myrkkyjen poisto yksistään on jo suuri harppaus eteenpäin ja ravinnon sekä lääkkeiden korjauksella se terveys saattaa parantua kohisten. Tämä jo yksistään antaa aivan uudet mahdollisuudet hyvään elämään ja sen ravinnon optimointiin kannattaa käyttää runsaasti aikaa ja energiaa, koska se maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Uni on taas tärkeä niin fyysisen kuin henkisen terveyden kannalta joten siihen kannattaa myös panostaa. Mielelle passelin ravinnon löytäminen onkin sitten taas aivan oma juttunsa... alkuun voi aina lukaista esimerkiksi tämän blogin tekstejä?


Mutta mikä ihmeen (r)evoluutio?

Kun yksilö muuttaa elämänsä poistamalla myrkyt ja ottamalla tilalle kehon ja mielen kaipaamia ravinteita, se on evoluutio. Ja kun riittävän moni tekee saman, koko yhteiskunta muuttuu eli se on revoluutio. Yksinkertaista ja helppoa, eikö totta? Myrkyt veks, tarvittavat asiat tilalle. Kun katsoo mikä nykyinen tilanne ympäri maailmaa on, voi sanoa ettei olla ihan vielä siinä revoluutio-vaiheessa. Pisimmälle tässä evoluutiossa on kuitenkin päästy juuri ravinnon ja lääkkeiden osalta. Voisi sanoa että ollaan jo uhkaavan lähellä tilannetta, missä oikeasti terveellisesti syöminen on valtavirtaan uppoava asia. Lääkkeetön sairauksien hoito tyyliin ketogeeninen ruokavalio diabetekseen on myös yleistymässä, mutta sen vastustus on vielä huomattavan suurta.

Mutta missä ei olla vielä niin pitkällä on tieto ja tietenkin säännöt - kansanvallasta ollaan vielä hyvin kaukana, eli tilasta jossa kansa määräisi säännöt. Tieto taas on pahasti sirpaloitunutta, virheellistä tai mukaan on sekoitettu ties mitä sanomaa jota pillipiiparit ja portinvartijat levittävät, jolloin se totuuden löytäminen on lähes mahdotonta. Tarjolla onkin ties minkä värisiä pillereitä jotka kaikki lupaavat totuuden yhdessä paketissa... aivan kuin lääketeollisuus lupaa parantavansa kaikki vaivat yhdellä napilla.

Peli ei kuitenkaan ole menetetty - kaukana siitä. Hitaasti kansan tietoisuuteen leviää niitä keinoja millä poistetaan myrkyt ja ravitaan kehoa ja mieltä. Se kuka/mikä tämän kaiken takana onkaan, saattaakin olla ongelmaa ratkaistaessa lähes merkityksetön asia - jos kukaan ei enää leiki kieron pelin säännöillä, se peli lakkaa olemasta. Kun se viimeinenkin palkkasoturi kieltäytyy tarttumasta aseeseen, sodat loppuvat. Muutos onkin siis enää vaan kaikista meistä itsestämme kiinni. Joko sinä olet liittynyt mukaan holistiseen (r)evoluutioon, eli hylännyt myrkyt ja antanut kehollesi sekä mielellesi mitä ne kaipaavat?

4 kommenttia:

  1. Tassa on hyvin tiivistetty mista on kysymys nyt. Olen mukana holistisessa evoluutiossa. TV on ollut pari vuotta kytkematta seinaan. Roskaa ja tarpeettomia hiilareita en syo. Hengen ravintona on valikoidut hyvat kirjat ja itsetutkiskelu @ la: "nae mika on, hyvaksy ja ymmarra mika on, ala yrita muuttaa sita mika on". Muuten kaikki on kuin ennenkin, silti voin paremmin kuin koskaan aiemmin.

    VastaaPoista
  2. ELÄMÄ KÄSISSÄMME-blogiin olen suomentanut terveyteen liittyviä artikkeleita tästä lääketieteen huijauksesta!

    VastaaPoista