torstai 1. syyskuuta 2022
Vaarallinen näkemys äänestämisestä
Orja ei halua vapaaksi vaan itse valtaan
Varmin tapa näinä aikoina tulla somessa estetyksi täysin asiallisesta kommentista on mennä kertomaan ihmiselle, että äänestäminen ei ole lainkaan hyvä juttu. Sillä saa nopsaan eston niin valtavirtaiselta toimijalta, mutta yleensä vielä nopeammin ”vaihtoehtoväeltä”. Jos ei kestä poikkeavaa näkemystä poliittisesta asiasta, ei kannata kyllä politiikkaan lähteä. Tämä siis näin ihan ensimmäisenä huomiona, koska siellä sirkuksessa saattaa tulla vastaan ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssasi! Miksi ihmeessä siis äänestämättömyys koetaan niin vaarallisena, ”black pill” näkemyksenä, josta paukkuu estot ennen kuin ehtii edes sanoa: ”olisit äänestänyt jo viime kerralla oikein niin ongelmaa ei olisi”? En tietenkään pysty katsomaan ihmisten pään sisälle (ja näkemään sitä koneiston juoksupyörää joka sielä vipattaa kuin viimeistä päivää), mutta jatkokommenteista päätellen ja niistä myöhemmistä purnauksista voidaan arvioida muutama seikka. Ei nyt kuitenkaan pohdita miksi valtavirtapoliitikot näkemyksestä suuttuvat, koska heille asiaa on turhaa edes lähteä selittämään.
Jollain tasolla ihmiset kun ovat ymmärtäneet, että se heidän ”ei valtavirtainen” näkemyksensä on pieni vähemmistöaate, jota he eivät kykene juurikaan levittämään tavan kansalle koska media pitää siitä huolen. Siksi jokainen äänestämätön, järjestelmään pettynyt tai mikä se syy onkaan, on potentiaalinen ”oman puolen äänestäjä”, siinä kun ne tapademarit ja pikkuporvarit äänestävät aina ja iankaikkisesti niitä omia puolueitaan. Siispä jokainen järjestelmää tukematon ihminen on pois heidän pussistaan, eikä valtapuolueiden kuppikunnista. Siinä kohden voi tietysti väittää, että ei muka ole itse valtaan pyrkimässä vaan ”tekosyy 1,2 & 3”, mutta kun pyrkii asemaan jossa on vallassa muiden ylitse, kuten noissa eri vaaleissa valituissa sirkuksissa paikkoja yleensä jaetaan, on pyrkimässä valtaan muiden yli. Ja silloin jokainen sitä haittaava asia, aate tai ihminen on tavalla tai toisella vihollinen. Jokainen samaan suuntaan pyrkivä mutta hieman eri asialla olisi taas kilpailija, mutta usein ne kanssakisaajat nähdään myös vihollisena vaikkeivat he semmoisia olekaan. Koska väärin vastustaminen on edelleenkin se suurin synti, äänestämättömyys on se pahin kanta koska siinä vastustetaan koneistoa väärin!
… Jos ei siis oteta huomioon sitä pikkuseikkaa, että äänestämällä TUKEE KONEISTOA, ei vastusta sitä. Jokainen oppositio ja pienpuolue on osa sitä samaa sirkusta ja tukee järjestelmää, pyrki sielä sisällä ajamaan mitä agendaa tahansa. Ei siinä, koneistoa saa tukea niin halutessaan ja sinne muiden yli valtaan pyrkiä jos tuntee olevansa siihen oikeutettu, mutta silloin kannattaa pyyhkiä ne harhakuvat itse sen järjestelmän vastustamisesta. Hallintajärjestelmämme on luotu tasan tarkkaan yhteen asiaan: vallan muiden yli oikeuttamiseen niin, että kansa sen ilomielin antaa. Siksi äänestämättömyys on se järjestelmän vihollinen, mutta myös vihollinen niille, jotka kuvittelevat vastustavansa orjuutta tukemalla sitä sillä, että uskottelee sen olevan hyvä juttu kunhan sen vaan tekee oikein! Aivan kuten asiat korjaantuvat ensin äänestämällä oikein, ne saadaan korjattua oikealla vallankäytöllä koska valta muiden yli ei ole koskaan kääntynyt niitä alle jääviä vastaan. Eipä siinä, äänestys kun on aikuisten versio kirjoittaa Joulupukille niin kyllä se varmasti ensi kerralla onnistuu…
Juoksupyörä
Jos on havahtunut siihen, että meille satuillaan tuolta valtamedian suunnasta 24/7, onneksi olkoon, olet päässyt sisälle siihen suureen julkiseen salaisuuteen jonka Edward Bernays palttiarallaa sata vuotta sitten kirjoitti kirjaansa. Se ”näkymätön käsi” joka ohjaa yleistä mielipidettä on se, joka oikeasti on vallassa. Kun järjestelmä perustaa oikeutuksensa ”kansan tahtoon”, on se taho joka pystyy kansan tahtoa manipuloimaan vallassa. Mind. Blown?! Tiedän, mutta tästä pitää vielä ottaa askel eteenpäin eli huomata, että jos sinä et saa omaa näkemystäsi julkiseen keskusteluun, se pysyy edelleen sinä kärpäsenpaskan kokoisena aatteena. Ja kyllä, tiedän varsin hyvin että kun se nykyinen ”pienpuolueilla maailma kuntoon” näkemys on kärpäsenpaskan kokoinen osa kokonaisuutta, tämä minun ”ei valtaa kenellekään muun ylitse” on siitä vielä monta askelta pienempi vähemmistönäkemys. Mutta toisin kuin ne valtavirtaisemmat näkemykset, minulla ei ole tarvetta saada muita ihmisiä olemaan kanssani samaa mieltä vaan kerron oman näkemykseni julki ja siitä saa jokainen rasittaa omaa harmaata korvien välissä olevaa massaansa kuten itse haluaa.
Mistä suunnasta kukin sitten haluaa lähestyä tätä järjestelmää ja sen ongelmia tietenkin vaihtelee, mutta kaikki tiet vievät siinäkin Roomaan - tätä ei olla rakennettu kansan eduksi vaan vallan pönkittämiseksi harvojen käsiin. Itse olen pääosin toistaiseksi tonkinut asiaa yleisen mielipiteen eli propagandan suunnalta, siinä kuin osa taas on katsonut ongelmaa vaikkapa sääntöpohjaisten mallien ongelmien kautta. Yhtä kaikki, yksikään katsomissuunta ei tietääkseni ole johtanut siihen näkemykseen, että järjestelmä olisi kokonaisuudessaan positiivinen kansalle. Kyllä, sieltä voidaan löytää aina joillekin ryhmille positiivisia asioita siinä kun se yhden etu on sitten yleensä joltain toiselta pois. Voitaisiinko jokin järjestelmä sitten luoda kaikkien etua ajattelemaan? En näe syytä, etteikö se olisi mahdollista. Vallanpitäjillä ei kuitenkaan ole jostain kumman syystä pienintäkään mielenkiintoa siihen suuntaan ohjaamiseen… miksiköhän?
Tämä nykyinen juoksupyörä, missä ihmiset syntymänsä jälkeen indoktrinoidaan koneiston osaksi ja he käyttävät merkittävän osan elämästään sen heitä rankaisevan käden ruokkimiseen, ei kuitenkaan palvele ihmisten etua kuin hyvin harvoissa tapauksissa. Nimittäin niissä tapauksissa, missä ihminen ottaa sen vallan muiden yli ja käyttää sitä omaksi edukseen. Kilpailu siitä, kuka saa eniten valtaa ajaakin ihmiset äärimmäisiin tekoihin ja siinä kisassa ne alle jäävät ihmiset eivät ole minkään arvoisia. Jos oma etu sitä vaatii, voidaan ne muut ihmiset uhrata omaa etua silmällä pitäen ja kun hallitsee sen yleisen mielipiteen, kansa on valmiina juoksemaan siihen miekkaan hymyssä suin. Pelko ja viha ovat vahvoja motivaattoreita, joten ei ihme että sitä kuulee lähes kaikkialla kuinka asiat menevät vielä huonommin jos ihmiset äänestävät väärät puolueet myös ensi kerralla valtaan. Kunhan vaan äänestää oikein niin asiat korjaantuu! Ja ne äänestämättömyydestä puhuvat niitä oikeita pahoja syntisiä sitten vasta ovatkin, joten älkää heitä kuunnelko vaan uskokaa meitä, jotka pyrimme valtaan ylitsenne!
Irti siitä vallasta
Jos asia yksinkertaistetaan äärimmilleen, voidaan sanoa että valta on niillä, jotka luovat rahan - pankit. Ei siis mitkään paikallispankit, vaan keskuspankit ja niiden omat keskuspankit. Rahan luominen tyhjästä ja sen antama valta ylittää kaikkien valtioiden johdot heittämällä, siitäkin huolimatta ettei sitä rahaa voi edelleenkään syödä. Mutta, vaikka pankeilla on valta, SINÄ päätät kuinka paljon annat sen rajoittaa itseäsi ja kuinka paljon tuet sitä valtaa. Vaikka järjestelmästä irtautuminen on tehty mahdollisimman hankalaksi, ne todelliset rajoitteet siihen omaan vapauteen ovat kuitenkin omien korvien välissä. Vapaus on tietysti se pelottava asia, koska vapauden kanssa tulee vastuu omasta itsestään eikä niitä ongelmia voi vaan ulkoistaa milloin mihinkin suuntaan. Tämä vapaus, nähdäkseni, onkin se suurin mörkö jonka pelosta ihmiset ennemmin tukevat järjestelmää, jonka tietävät olevan läpeensä ”paha”, sen sijaan että ottaisivat vastuun itse omasta elämästään.
Itse yritin vuosia selvittää tätä sirkuksen toimintaa ja oletin, että kunhan opin siitä riittävästi, kykenen muodostamaan siitä niin helposti ymmärrettävän tarinan, että sen voisi kuka tahansa ymmärtää. Pään hakkaaminen seinään ei kuitenkaan jostain syystä ratkaissut ongelmaa ja aivan kuten ne kaikki, jotka uskovat korjaavansa jotain joka ei ole rikki, vasta vuosien jälkeen asia alkoi kirkastumaan. Vaikka kykenisin asian selittämään kuinka ”täydellisesti” tahansa, en voi vaikuttaa siihen, kuinka ihmiset ymmärtävät sen saatikka siihen, kuinka he asian näkevät sen ymmärrettyään. Suurin osa näkee maailmamme edelleenkin niin, että ihmisiä täytyy hallita, jollain täytyy olla valta muiden yli että yhteiskunta voisi toimia ja kilpailulla tämä kaikki järjestyy jollain tavalla ”oikein”… vaikka kilpailu ei tule koskaan olemaan millään tavalla reilu, ystävällinen tai edes auttavasti kaikkien eduksi. Muutama hyötyy kaikkien muiden kustannuksella, se on kilpailussa aina se pelin henki. Jokainen saa kuitenkin itse, omasta vapaasta tahdostaan, päättää kuinka siihen kilpailuun osallistuu.
Olisi kuitenkin hyvä, jos ihmiset muistaisivat ja ymmärtäisivät sen faktan, että muiden luomassa pelissä ja muiden ohjaamissa ja alati muuttuvissa säännöissä pärjääminen, saatikka voittaminen, on mahdotonta. Lassipallon pelaaminen kun säännöt ovat psykopaattien ja sosiopaattien luomia on mielestäni jonkin asteisen tietämättömyyden, hulluuden ja tyhmyyden yhdistelmä. Itse pyrin siis jakamaan asiasta tietoa, ettei se syy peliin osallistumiseen olisi tietämättömyydessä. Niihin kahteen muuhun en voi enkä enää edes halua vaikuttaa - ne ovat jokaisen omalla vastuulla, oman vapaan tahdon asioita. Sääntöjen ymmärtäminen ja järjestelmän tuntemus auttavat navigoimaan tässä maailmassa, mutta on syytä muistaa että ainoa ihminen johon sinä voit koko tässä maailmassa vaikuttaa olet sinä itse. Itsellä sen käsittämiseen meni vuosikymmeniä ja se taakka jonka karistin siinä samassa antavat toivottavasti uuden näkökulman maailmaan. Ja sitä näkymää tulen jatkossakin kertomaan kaikille halukkaille - näkemysten uskominen on tietenkin jokaisen vapaa valinta, mutta ehkä edes välillä onnistun saamaan sanat semmoiseen järjestykseen, että niistä on muillekin jotain hyötyä. Näillä siis eteenpäin. Älkää siis hyvänen aika äänestäkö! Tai äänestäkää, teillä on siihen vapaus, ainakin vielä… Aina kun ihmisten perususkomuksia koetellaan, se aiheuttaa suuria tunteita. Dogmaattinen demokratiamme on yksi vahvimmista uskomuksista nyky-yhteiskunnassamme.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Utopia siitä että pääsisimme eroon yksien vallasta yli toisten(kannatetaan), vaatisi yksilöiden halua hallita itseään ja kantaa vastuuta tekosistaan. Sinulta niin kuin minultakin meni vuosikymmeniä sulatella näinkin yksinkertainen juttu, eikä se oman pään kaivelu ja palikoiden järjästely siihen pisteeseen että on valmis olemaan vapaa ja kantamaan vastuunsa ollut mitenkään helppo ja kivuton prosessi, matkan varrella oli tarjolla monta "auttajaa" jotka olivat valmiita kantamaan osan vastuuta vastineena hippusesta vapautta.
VastaaPoistaMatka (joka jatkuu) vapautti turhista peloista ja tarpeista, opetti mikä on merkityksellistä ja mikä turhaa, samalla se paljasti maailman raadollisuuden ja ihmiskunnan tarpeen tulla hallituksi.
Eli kuinka moni on valmis löytämään selkärankansa ja seisomaan omilla jaloillaan huomatessaan samalla asettuvansa käytännössä koko yhteiskuntaa ja sen rakentamaa ajatusrakennelmaa vastaan, paljon helpompaa tarttua airoihin ja alkaa soutaa vaikka edessä kohisee putous, samassa veneessähän
sitä ollaan.
Valitettavasti tälläinen ihmisyyden kuoriminen esiin sieltä kuluttajan/suorittajan alta ei ole muodissa nykyään ja tuskin tulee koskaan olemaankaan. Eli paskamaisessa raossa ollaan, vaikka itse en käskijää kaipaa, nykymaailmassa valtarakenteiden romahtaminen johtaisi anarkian kautta uusien syntymiseen, ihminen edelleen orjana vailla vapautta.
Sitten tähän äänestämiseen/äänestämättömyyteen, kunnioitan valintaasi,ymmärrän perusteesi ja olen samaa mieltä siitä ettei meillä ole muuta valtaa kuin antaa se valta muille (äänestämällä).
Oletetaan että 25%nykyisistä äänestäjistä jäisi kotiin ja oletetaan että nämä kaikki jättävät äänestämättä syystä että ovat tajunneet kannattavansa "koneistoa", media huutaa vaalien jälkeen ettei ihmisiä kiinnosta politiikka ja veronmaksajien rahaa pumpataan puolueille jotta nämä voisivat herättää jälleen kiinnostusta, ideologista syistä nukkuvien puolueeseen liittynyt päätyy samaan pakettiin krapulaisten ja muuten vaan hälläväliä porukan kanssa.
Oletetaan että äänestysprosentti nousee 25% ja kaikki uudet äänestäjät kannattavat pienpuolueita ituhipeistä natseihin, vaikka mikään näistä ei tulisi saamaan nykyisin vaalitavan johdosta merkittävästi edustajia he saisivat ääniä. Kumpi edellä mainituista oletuksista aiheuttaisi enemmän tutinaa vallasväen puntissa ja kumpi antaisi tavan pulliaiselle paremman singnaalin siitä että ehkä tässä voisi vielä jotain yrittääkin. Toivottavasti tästä ei nyt syntynyt käsitystä että kannattaisin nykyistä järjestelmää, olen vain sitä mieltä että pienpuolueiden äänestäminen on näkyvämpi protesti nykymenoa vastaan kuin äänestämättä jättäminen.
Kaikkein mieluiten uhraisin muutaman tunnin viikossa jonkun kansalaisportaalin parissa vastaillen kysymyksiin koskien lähialuetta ja koko Suomea ja tältä pohjalta virkakunta sorvaisi käytännön asioita, päätöksieni pohjaksi hakisin tietoa riippumattomasta ja moniäänisestä mediasta,täydellisen sananvapauden vallitessa😂, tietysti muiden kaltaisteni kanssa jotka eivät koe tarvetta polkea toisia eivätkä anna kenenkään polkea itseään.
Suurimalle osalle ihmisistä on oltava jokin järjestelmä, joka käskee heidän ylitseen ja vähintäänkin ainakin rankaisee niitä, jotka rikkovat sääntöjä - tämä on se karu todellisuus josta tuskin ihan heti pääsemme irti.
PoistaNykyiseen verrattuna parempia ratkaisuja olisi lukemattomia, koska rima ei nyt järin korkealla ole tässä pellemaailmassamme. Olisiko se sitten osallistava demokratia vai Platon utopistinen aristokratia filosofikuninkaineen, siitä pitäisi ainakin keskustella. Tämä demokratian illuusio on nyt niin nähty, että ei tulisi yhtään sitä ikävä.
Kyllä, järjestelmän romahtaminen ja sitä seuraava kaaos on omiaan nostamaan sen hetkisen suurimman persreiän valtaan, mikä ei välttämättä ole juurikaan muutos parempaan suuntaan. Jonkin sortin teokratia on myös hyvin mahdollinen romahdusta seuraava hallinto… eri asia mikä se hallitseva uskonto sitten tulisi olemaan 😬
Vaatii siis tutkia lisää koska sieltä löytyy se ratkaisu ja täydellinen tapa hanskata tämä juttu, jonka jälkeen se onkin helppo selittää kansalle joka sen hymyssä suin hyväksyy! Eiku… 😃