torstai 23. helmikuuta 2023

571. Välitilinpäätös


Kuudes ja tavallaan viimeinen tätä sarjaa

Tämä postaus on, kuten nimestä saattaa päätellä, blogin 571. postaus. Toissapäivänä blogin mittari pyörähti tasalukuun 333.333 lukukertaa, eli ei nyt ihan huonosti. Vaikka yleensä kaudet ovat päättyneet tasoihin satoihin, nyt tehdään sen kanssa poikkeus… ja samalla se ei ole ainoa poikkeus mikä tässä samalla tulee.

Koko vuosi 2023 on lähtenyt varsin… vahvasti liikkeelle ja reilut kuutisen viikkoa on tuotanto ollut joka alueella varsin vaatimatonta. Koska ja kuinka se lähtee tästä liikkeelle johtuu ainakin osittain siitä, miten tämä kunto tästä edistyy. En sen tarkemmin asiasta nyt puhu, mutta sanotaan näin että kokonaan lopettaminen oli (ja on edelleen) mahdollinen jo pelkästään terveydentilan vuoksi ja nämä viimeiset viikot olisivat kieltämättä voineet menneet hieman paremmissakin tunnelmissa.

Blogi on kuitenkin se lähimpänä sydäntä oleva alusta, joten jos jotain tuotantoa alkaa taas tulemaan, tämä on se paikka mistä sen löytää. Käydään kuitenkin läpi myös ne muut alustat ja somet, ettei tarvitse selitellä moneen kertaa saatikka ihmetellä asiaa.


Muut alustat

FB meni lähes täyteen radiohiljaisuuteen jo viime syksynä ja sen kautta postailen hyvin satunnaisesti ja se toimii lähinnä messangerina. Mitään uutta postausta ei sieltä kannata siis odotella. Jokunen päivä sitten laitoin myös twatterin toistaiseksi jäihin, eli en postaa uusia julkaisuja mutta saatan käyttää tiliä huoneisiin ja tietenkin messangeriin, mutta päivittäin en sitäkään tarkista. Telegramin infokanava toimii samalla tavalla, eli julkaisuja tulee kun tulee uusi julkaisu… eli kovin on hiljaista.

Podit ja livet ovat myöskin tauolla, eli Youtuben, Kansantuben, Odyseen ja Anchorin/Spotifyn kautta ei uutta matskua ole tulossa ihan heti. Tokentuben kanavan olen poistanut ja kaikki videot ovat kadonneet alustalta. Syy poistoon oli alustan omistajan käytös, mutta ei siitä sen enempää.


Jatkaako vaiko eikö jatkaa?

Jos tästä nyt taas tolpilleen, tai no ainakin takaisin tuoliin päästään, niin jatko on asia jota olen pohtinut pitkään ja hartaasti. Omalla tavallaan tämä aikakausi, jossa yritin penkoa kaiken mahdollisen politiikasta, propagandasta ja niihin liittyvästä psykologiasta alkaa olla ohitse. Toki se kaikki on mielessä ja se karttunut viisaus ei mihinkään siitä katoa, vaan se auttaa toivottavasti myös jatkossa tekemään oikeita valintoja tulevissa asioissa.

Jos löytyy jotain mielenkiintoista uutta noista vanhoista aiheista niin saatan toki niistä raapustaa tai nauhoitellakkin, mutta uudet tuulet puhaltavat. Aloitin avoimessa lukemaan oikeustiedettä ja se ainakin toistaiseksi vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Samalla myös niitä keinoja, millä tämän meidän ”länsimaisen demokratiamme” voisi antaa seilata ohi ja elää omaa elämäänsä mahdollisimman vapaasti tuntuu luontevalta suunnalta.

Kiitän siis kaikkia lukijoita ja kuuntelijoita tähän astisesta matkasta. Jos yhteinen taival päättyy tähän, syystä tai toisesta, toivotan kaikkea hyvää tulevaan. Niille joille uusi suuntaus resonoi, toivotan tervetulleeksi mukaan seuraavaan suuren seikkailuun matkalla tuntemattomaan. Ja kaikille niille, jotka tuntevat olevansa oikeutettuja valtaan kenenkään muun ylitse - tunkekaa se valta hanuriinne.

Rauhaa ja vapautta toivoen,
Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti