Friday, November 3, 2017

Kenen puolella valtamedia seisoo?

Vallan vahtikoirat, mutta kuka niitä taluttaa?

Sananvapaus on valtamedian näkökulmasta ongelmallinen asia. Ihmiset saavat vapaasti jakaa ja vastaanottaa tietoa, ilman että heille kerrotaan mitä siitä tiedosta edes pitäisi ajatella, saatikka mitä tietoa saa edes ihmisillä olla. Länsimaiseen demokratiaan kuuluu suurena osana illuusio demokratiasta ja vapaasta sanasta, joita kumpaakaan ei ole ollut oikeastaan koskaan. Internetin aikakaudella sananvapaus olisi mahdollinen, joten sitä on rajoitettava keinolla millä hyvänsä. Joku usuttaa valtamedian vahtikoirat tiedon kimppuun, varmistaen että vain se "oikea" kanta jää näkyviin. Mutta kenen puolella ne koirat sitten ovat?

Perinteiseen ajattelumalliin jaosta kuuluu vasemmisto/oikeisto-akseli, jossa molemmat osapuolet voivat helposti osoittaa valtamedian pelaavan juuri vastapuolen pillin mukaan, samalla kun se oma puoli haluaa vain jakaa omaa ja oikeaa totuuttaan kansalle. Oikeiston kulmasta katsottuna on valtamedian vihervasemmistolaisuus vahvasti silmiin pistävää kaikkine sateenkaarilippuineen ja kulttuurimarxistisin sanomineen. Tiettyjä ongelmia piilotetaan, samalla kun uusia ongelmia revitään hatusta hämärtämään asiaa. Selvää vasemmiston propagandaa, tietää jokainen uutisia kriittisesti seuraava oikeistolainen.

Vasemmalta katsoen asia on taas päinvastoin. Oikeisto paisuttelee ongelmia ja kapitalistinen talousjärjestelmä ohjailee mediaa täysin kuinka vallassa oleva oikeisto haluaa. Valtamedia ei uskalla kaivella oikeistolaisten poliitikkojen suhmurointeja ja jopa natseja suojellaan kun heitä ei syyllistetä kaikesta. Koko valtamedian koneisto on rakennettu lyömään köyhät kyykkyyn ja orjuuttamaan työläiset rikkaiden tahtoja toteuttamaan. Kansan tahto sanotaan olevan milloin mikäkin, vaikka kyseessä ei ole mikään kansan tahto vaan rikkaiden porvareiden tahto. Jokainen mediaa kriittisesti seuraava vasemmistolainen tietää nämä asiat.


Globalistien äänitorvi

Paitsi että ei se nyt ihan noin mene. Molemmat puolet ovat huomanneet suuria ongelmia niin yhteiskunnassa kuin median toimissa, mutta se on koko pelin tarkoitus - jakaa kansa osiin. Oikea jako onkin globaali eliitti vastaan kaikki muut. Media, joka toimii globalistien äänitorvena on jakanut nämä tuhoisat ajatukset tasan kahtia ja kertoo molemmille riitapukareille mitkä ovat heidän etuja ja mitkä taas vastapuolen aiheuttamia haittoja. Kun propagandistit tietävät kumpaan joukkueeseen he kuuluvat, he osaavat automaattisesti tuottaa juuri sopivaa propagandaa oman aatteen puolesta. Tosin usein ymmärtämättä että ampuvat sitä omaa puolta samalla nilkkaan...

Globalistien suunnitelmiin kun kuuluu melkoinen sekamelska toisiaan tarkoituksellisesti vastaan taistelevia ideoita, joita sitten median kautta syötettynä käytetään jakamaan kansat. Ihmisiä on helppo hallita pelolla, joten pelkoa ja uhkakuvia ruokitaan aina kun mahdollista. Ei tarvitse muuta kuin osata syöttää oikealle yleisölle oikea sanoma ja sen media osaa - onhan heillä jo vuosisatojen kokemus propagandan luomisesta. Yksittäinen ihminen on medialle sen kuluttaja, jonka haluihin median tulee vastata, mutta samalla ihminen on myös valikoitunut kohdeyleisö median jakamalle sanomalle. Siksi on tärkeää, että kattavuus on mahdollisiman suuri, että myös massamanipulointi purisi kerralla mahdollisimman moneen.

On se sitten seuraava sota, natsien uhka, sukupuolineutraali hyysi tai mikä tahansa muu asia joka jakaa kansan mielipiteitä, on medialla tarina valmiina jaettavaksi kumpaankin leiriin sovitettuna. Koska jako on niin syvällä rakenteissa, ei sitä tarvitse juurikaan edes ohjailla - ihmiset tietävät automaattisesti mikä on oikeistolaista ja mikä vasemmistolaista agendaa ja propagandaa. Pelkoa, agressiivisuutta, vihaa ja inhoa on helppo levittää, koska vastapuoli on vain joukko täysiä idiootteja. Miten niin idiootteja? Mediahan vaan kertoo ne kohokohdat, että saadaan jengi kunnolla toistensa kimppuun. Ja kun riittävän kauan etsii, joka porukasta löytyy kyllä se rääväsuu idiootti haastateltavaksi.


Kieroutuneet aatteet

Globalistien maailmanjärjestykseen kuuluu yksi yhtenäinen maailma. Ei niin että kaikilla menee yhtä hyvin, vaan että kaikki saavat kilpailla jämistä keskenään. Rajat ovat suuri este vapaalle liikkuvuudelle kun tarkoitusperät ovat kaukana laillisesta. Rehellinen kansalainenhan voi yleensä mennä vierailemaan toisessa maassa ilman sen suurempia ongelmia. Kun jokainen roponen on revittävä toisen selkänahasta, kilpailu kovenee ja ihmiset ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen leivän pöytään. Se, kenen ideologiaa valtaväestö seuraa, on täysin merkityksetöntä, koska massamanipulaation keinot ovat kehittyneet jo todella tehokkaaksi ja tahti senkun kiihtyy. Nykyisessä kokeiluvaiheessa testataan eri keinoja ympäri maailmaa ja yksi uskonto vaikuttaa melkoisen toimivalta, luoden siinä samalla täydellisiä sotilaita.

Suomessa vallassa jo pidempään ollut globalistinen sosialismi on tehokkaasti rapauttanut koko maan. Maan vauraus siirretään rikkaille, köyhiä kyykytetään kaikin mahdollisin keinoin ja maahan vastaanotetaan täysin eri arvomaailmasta tulleita ihmisiä, joista osa aiheuttaa suuria ongelmia koko yhteiskunnalle. Kuulostaa kovin kapitalistiselta, paitsi että ryöstöverotus ja ammattiyhdistysten asuntomonopoli on suoraan sosialistien käsikirjasta. Mutta hei, globalistille kelpaa jokaisen ideologian "parhaat" puolet. Vaaleilla valitaan puhuvien päiden naamat ja se, keneltä ryöstetään eniten ja kenen tasku lihoo eniten, laiva kuitenkin seilaa täysin globalistien oppikirjan mukaan - neoliberalismia.

Miten tästä karmivasta oravanpyörästä sitten voisi päästä irti? Kilpailemisen lopettaminen olisi yksi keino, mutta kun se kisaaminen on niin kivaa ja mukavaa. Muiden vihaaminen mielipiteiden vuoksi olisi hyvä myös lopettaa, samalla kun ongelmakohtiin kuitenkin puututtaisiin eikä vaan hyssyteltäisi. Sananvapaus on avainasemassa, joten sitä tulisi suojella kaikin keinoin. Yhteistyö ja rehellisyys tulisi olla hyveitä, pohjattoman ahneuden sijaan. Yksilöstä se lähtee ja ehkä se leviäisi koko kansaan. Nykysuunta on kuitenkin sen verran karmivan oloinen että tarttis tehdä jotain... paitsi jos sattuu kuulumaan niihin harvoihin voittajiin - heillä on kaikki hyvin ja suunta on vain parempaan.

No comments:

Post a Comment