keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Ilmastonmuutosta, kestävää kehitystä ja teknokratiaa


Yhdessä vai erikseen?

Ilmastonmuutoksen ja kestävän kehityksen on vielä helppo sovitella yhteen, mutta teknokratian samaan läjään laittaminen saattaa hieman ihmetyttää. Ilmastonmuutos on juuri nyt kaikkien huulilla, kestävää kehitystä vilautellaan aina välillä ja teknokratiasta ei puhuta mediassa mitään, mutta näiden kolmen nitoutuminen yhteen riippuukin siitä miten asiat määritetään. Tarkastellaan siis ensin näitä kahta yleisempää aihetta, eli ilmastonmuutosta ja kestävää kehitystä. Molempia kyllä myydään hienoilla mainoslauseilla, mutta sielä taustalla on kovin eri tarina.

Ilmastonmuutoksesta on nostettu tämän hetken suurin mörkö, jolla pelotellaan ihmisiä tekemään suuria uhrauksia, pääosin kukkaronsa kustannuksella. Tämä kulttia lähenevä uskonto perustuu "konsensukseen" siitä, että hiilidioksidi, elämämme perusta, onkin suurin myrkky ja pelastaaksemme seuraavat sukupolvet (vissiinkin) lämpenemiseltä, on kaikki hiilidioksidia tuottavat asiat verolle pantava. Ei tosin ole mennyt montaakaan vuotta kun viimeksi pelättiin uutta jääkautta, mutta se on onneksi unohtunut ja nyt maailma lämpenee ellei kaikesta kerätä ilmasto-anetta jolla ... tuotetaan lähinnä vaan pelottelupropagandaa siitä että hiilidioksidi on se ongelma.

Kestävä kehitys taas kuulostaa hyvältä idealta, nykyiseen suunniteltuun kaikkien tuotteiden nopeutettuun kuolemiseen nähden. Käytännössä kestävä kehitys on vain markkinointitermi joillekin tuotteille tahi palveluille, jotka jollain tarkasti rajatulla mittarilla ovat muka jollain tavalla kilpailijoitaan kestävämpiä ratkaisuja. Lähinnä siis pelkkä markkinointitermi, jonka kaunis kuva ja idea sielä takana ovat unohtuneet jo kauan sitten. Kestävää kehitystä on tuottaa sähköä tuulivoimalla, jonka tuottamiseen kuluu enemmän energiaa (ja materiaaleja) kuin se pystyy elinikänään koskaan tuottamaan.


Miten tämä nyt sitten muka teknokratiaan liittyy?

Eli ilmastonmuutos on se mörkö ja kestävä kehitys sen mörön torjuntaan tarkoitettu myyntipuhe, miten se liittyy teknokratiaan joka on "oppi, jonka mukaan tiedolla ja taidolla sekä niiden osaajilla tulisi olla yhteiskunnassa hallitseva asema." - wiki? Siihen tiedon ja taidon lisäksi kun monessa mallissa kuuluu kaiken valvonta, kaiken ohjaaminen keskitetysti ja resurssien älykäs käyttö - siis ainakin niiden mielestä jotka tulisivat olemaan vallassa. Agenda 21/2030 kuulostanee monelle tutulta? Samalle asialle on toki lukemattomia muitakin nimiä, mutta itse pidän teknokratia-termistä. Kaikki maailman ihmiset kytketään samaan älyverkkoon, joka pitää kirjaa ihan kaikesta.

Ja miten siihen päästään? Pelottelemalla ihmiset uskomaan, että kaikki tehdään heidän edukseen. Niitä ilmasto-aneita kun tarpeeksi saadaan kerättyä, löytyy rahoitus koko maailmanlaajuiseen kontrolliin siinä sivussa. Alkuun siis verotetaan, mutta kun siitä vaiheesta päästään yli, tarvitaan jotain tehokkaampaa ja älykkäämpää - energian tarkka valvonta, ns. "smart grid". Suomea jos katsoo, olemme siirtymässä verotukseen ja anekauppaan. Älymittareita asennellaan ja verkkotekniikkaa päivitetään että jokainen asia voidaan kytkeä nettiin ... ja siis valvottavaksi. Ehkä se tärkein osa rajoituksista on kuitenkin vasta edessä, mistä voitaisiin ottaa varoitusmerkki eläkkeistä puhuttaessa.

Miksi ei eläkkeistä pitäisi enää huolehtia? Koska tarkoitus on, ettei kukaan yksittäinen ihminen enää omistaisi mitään vaan kaikki olisi ulkoa resurssien rajoissa annettu vain väliaikaiseen käyttöön. Jokaiselle annettaisiin esimerkiksi sillä kaudella käytettävissä olevat energia-yksiköt, joita bittivaluutalla voidaan helposti pitää tarkasti laskussa. Kun kausi on ohi, yksiköt nollaantuvat ja jokainen saa uudet - "perustulo" jonka jokaisen on käytettävä, eli kulutettava. Kuulostaa hullulta? Ehkä se onkin vain hullulta kuulostava ennustus, mutta lukemattomat merkit osoittavat samaan suuntaan - yksityinen omistus on tulossa tiensä päähän, taviksille siis.


Ilmastohömpästä se kuitenkin lähtee...

... jos siis on lähteäkseen. Tämä ilmastokultin rummutus, vääristellyt tutkimukset ja konsensuksella maalailu on vasta esimakua mitä tuleman pitää. Media on itsekin jo myöntänyt, että kaikkeen uutisointiin on saatava ilmastonäkökulma. Monet tahot ovat hypänneet mukaan ilmastohömppään puhtaasti siksi, että sillä voidaan tienata ihan käsittämättömän paljon rahaa. "Demokratisesti" valitut "kansanedustajamme" noudattavat kiltisti sovittua suuntaa ja siinä sivussa kun ilmastohömppää myyvät kansalle, myyvät he maat ja mannut ylikansallisille yrityksille, jotka ovat ne teknokratian ylipapit jotka määräävät kuinka suuren palan leipää saat lautasellesi. Mutta tämä erä ei vielä ole ratkaistu...

Riittääkö vastustus ja virheiden osoittaminen sitten murtamaan propagandan? Suhteellisen pieni joukko, joka toivottavasti on kasvamaan päin, ei kuitenkaan ole valmiina ostamaan tätä ilmastohömppää - ja siinä samalla joko tietoisesti tai tietämättään tunkee kapuloita teknokraattien rattaisiin. Yhdeltäkään "viralliselta" auktoriteetilta tai viranomaistaholta ei kuitenkaan kannata odottaa pelastusta asiaan, he kun osaavat kiltisti seurata mitä isot pojat puhuvat ja toistavat papukaijan lailla samaa ilosanomaa.

Salaliittoteoriaa! Vai onko? Kestävää kehitystä ja ilmastonmuutosta voi jokainen lähteä itse tutkimaan ihan vapaasti. Agenda 21/2030 taas vaatii jo aikasta tummanpunaisen pillerin, siinä kun ilmastohömppään riittää että uskaltaa kaivaa muualtakin kuin Ylenannosta. Kieltäytyminen ilmastohömpästä on kuitenkin jo hyvä ensiaskel tässä jatkuvassa väännössä tavallisten ihmisten ja "niiden jotka haluavat orjuuttaa kaikki kansat" välillä. Kestävää kehitystä voi toki jokainen harrastaa lopettamalla tai vähentämällä turhaa kulutusta... ja hylkäämällä kertakäyttöisten turhakkeiden/haitakkeiden, kuten poliitikot, tukemisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti