tiistai 19. tammikuuta 2021

Ilmastonmuutokseen ehdotettu hybridistrategia


Eli "Eugeniikka 2020-luvulle päivitettynä"

Artikkelissaan "Tackling Climate Change Through Human Engineering" (ilmastonmuutoksen taklaaminen ihmisiä muokkaamalla) herra Matthew Liao (Center for Bioethics | New York University, New York, USA) ehdottaa uutta ja radikaalia, mutta ah niin kovin tuttua, tapaa taistella ilmastonmuutosta vastaan. Nykyinen aivopesu ja valehtelu tieteen avulla ei ole tuottanut tulosta ja paniikinlietsontakin alkaa olla nykypäivänä jo niin väsynyttä ettei muut kuin ne pahimmat hysteerikot jaksa enää pelätä nurkassaan tulevaa ilmastonmuutosta. Liaon artikkelista en päivämäärää löytänyt, mutta samalla nimellä löytynyt kirjanen oli päivätty vuodelle 2017, eli hyvissä ajoin ennen tätä nykyistä tilannetta. Mikä nostaakin mRNA-piikkien suosion uuteen valoon...

No mutta, mistä on oikein kysymys? Eugeniikka, eli rodunjalostusoppi on nimetty uudelleen: "human engineering", mikä sanakirjan mukaan kääntyy ergonomiaksi. Ergonomiasta ei kuitenkaan ole kysymys, vaan ihmisten muokkaamisesta "paremmaksi". Ilmastonmuokkaus saattaa aiheuttaa arvaamattomia muutoksia maapallolle (älä hitossa?!), joten on paljon turvallisempaa muokata ihmisiä muuttuvaan maailmaan. Ettäkö Jumalan leikkiminen voisi aiheuttaa katastrofin? Ei kai nyt sentään... Onneksi meillä on suuri joukko akateemisesti tappiin saakka koulutettuja ihmisiä, jotka osaavat kertoa meille ettei ehkä ihan kaikkeen kannattaisi ihmisen sekaantua. Eugeniikka, uudelleennimettynäkin, on kuitenkin sen verran varovasti käsiteltävä aihe, että Liao joutuukin sitä hieman pehmustamaan tekstissään.

Nimittäin se karmea rodunjalostushan on kuin suoraan natsien tekosia! Mutta ei hätää, tämä ehdotus on iiiihan täysin vapaaehtoinen, oikeasti, mutta lahjontaa kuten veroetuja tai sponsoroitua terveydenhuoltoa ehdotetaan näille hyville ihmisille! Viimeiset kuukaudet ovat tosin osoittaneet kuinka "vapaaehtoisista" toimista on heittämällä tullutkin "suosituksia", suosituksista sääntöjä ja säännöistä sitten pakkolakeja. Eli ei lainkaan briteiltä ja jenkeiltä natseille kopioitu ideologia rodunjalostuksessa ole sitä pahaa ajattelua, vaan ihmiskunnan parhaaksi, usko nyt! Päälle vielä ohjeistetaan, että tarvitaan "laatikon ulkopuolista ajattelua", mutta nyt kyllä ollaan kaukana laatikon ulkopuolisesta, koska ehdotetut muutokset ihmisiin löytyvät jo useammastakin fiktiivisestä teoksesta, kuten "Uusi uljas maailma" ja "Equilibrium", muutaman mainitakseni.


Ihminen 2.0

Mitä keinoja näin alkuun ehdotetaan, siis sen kaiken propagandan ja aivopesun lisäksi? Liha-allergian luominen ihmiskuntaan. Koska lihansyönti on ongelma, mikäs sen parempi tapa vähentää sen kulutusta olisikaan kuin tehdä ihmisistä allergisia lihaproteiinille. Eli annetaan ihmiselle piikki, joka saa kehon hyökkäämään eläinlihaproteiinia vastaan... missäs mä ole kuullut tämän idean hiljattain? Toisena konstina on ihmisten koon pienentäminen. Ei, ei millään "Kultsi, kutistin kakarat" tekniikalla, vaan suosimalla pienikokoisia ihmisiä rodunjalostuksessa ja antamalla ihmisille vain juuri riittävä määrä ravinteita, etteivät he kasva suureksi ja vahvaksi. Geenimanipulointi pitäisi myös ottaa avuksi, että tulevat polvet olisivat semmosia sööttejä, pieniä ihmisiä? Pieni on kaunista... missäs mä olen tämänkin kuullut aikaisemmin ihmisihanteista puhuttaessa? Noh, jatketaan... tämä lista senkun paranee!

Kognitiivisillä parannuksilla syntyvyyden madaltaminen, eli entistä enemmän aivopesua ja sopiva lääkitys niin ei kansaa kiinnosta lisääntyä! Ja loppuun oma ehdoton suosikkini, soma! Eikun siis farmakologisesti induktoitu altruismi ja empatia! Equilibriumissa annettiin lääke, joka kytki pois kaikki tunteet ja uuden uljaan maailman "soma" piti iloisena ja onnellisena. Dystopiaelokuvien ja -kirjojen laatikkoa on siis kaiveltu oikeen kunnolla kun tätä listaa on tehty. Ihmisten muokkaaminen tehtäviinsä sopivaksi ja kemiallinen hallinta ovat asioita, joita ihmiset osaavat elokuvissa ja kirjoissa kyllä kauhistella, mutta kun yliopiston paremmisto kertoo sen olevan omaksi parhaaksi, niin ihmisiä on jonoksi asti pelastamaan maapallo...

Liao toki tunnustaa, että osa muutoksista voi mennä pieleen ja pahimmassa tapauksessa tuhota koko ihmiskunnan, mutta ainakin ilmasto pelastuu. Ihmisten manipulointi ja muokkaus on kuitenkin paljon helpompaa ja tehokkaampaa kuin sen ilmaston, eikä siihen ole kuin joitain eettisiä vaikeuksia jotka voidaan propagandalla korjata. Kun siis ne alempien kastien vähä-älyiset mutta voimakkaat hybridiolennot ovat kantamassa sen varakkaan paremmiston kauppakasseja lentävään autoon niin muista hymyillä ja ajatella, että kyllä nyt menikin nappiin ja ilmastokin pelastui! Mikähän se on se oikeutus sille, kuka saa päättää siitä ken elää ja missä muodossaan? Onko se akateeminen paremmisto vaiko kenties valta ja varallisuus? Näillä meriiteillähän sitä saakin leikkiä Jumalaa, tolkun ihmisten hurraamana.


Ei ihmiskunta tarvitse apua sopeutumiseen

Jos on jollain mennyt ohi niin ennen tätä sopeutumista kutsuttiin evoluutioksi, missä laji sopeutui ympäristöönsä... tai kuoli sukupuuttoon kun ei siihen kyennyt. Ihmiset esimerkiksi sopeutuivat olosuhteisiinsa vaikkapa niin, että päiväntasaajan lähellä asuvat ihmiset omaavat tummemman ihon kuin pohjoisessa asuvat, että D-vitamiinia imeytyy passeli määrä kehoon. Tai että tietynlainen mielenlaatu kehittyy ihmisille, jotka asuvat puolet vuodesta säkkipimeässä ja kylmässä. Ihmiskunnan monimuotoisuus ja sopeutumiskyky nopeasti vaihteleviin olosuhteisiin on mahdollistanut sen, että ne oikeat ääri-ilmiöt eivät ole vieläkään onnistuneet meitä pyyhkäisemään pois kartalta... vielä ainakaan.

Mutta nämä eugeniikka-gurut kun eivät halua kansoja, jotka eroavat toisistaan, vaan työläisiä haluttuihin tehtäviin jotka ovat korvattavissa uudella tarpeen vaatiessa. Vähän geenimanipulointia ja rodunjalostusta niin saavutammekin uuden uljaan maailman, jossa ihmiset jaetaan omiin kasteihinsa johon heidät on luotu ja kasvatettu. "Hullua salaliittoteoriaa", huutavat tolkun ihmiset, mutta tämä on vain hullua... akateemisesti hyväksyttyä hulluutta, luoden teorioita siitä miten nykyinen järjestelmä voidaan muuttaa vielä paremmaksi pienelle osalle ihmisistä ja miten ne loput voidaan oikeutetusti tunkea lihamyllyyn tai muokata sopivammaksi orjatyövoimaksi.

Vapaus ja rauha eivät kuulu näiden vallanpitäjien sanastoon. "Supersotilaita" on koitettu luoda jo pitkän aikaa ja nyt samaa tehtävään soveltuvuutta ehdotetaan myös tavan kansalle. Ehkä se suuri nollaus tai muu vastaava ylhäältä alas saneltu malli onnistuu tavoitteessaan, eli kaikki väärät mielipiteet siivotaan pois ja vain ne sallitut, hyvät mielipiteet suvaitaan. Siis ne, missä se tavan kansa voidaan ensin tehdä allergiseksi jollekkin aineelle ja sitten tarvittaessa voidaan kokonainen ihmisjoukko rykäistä pois edestä pölläyttämällä sopivia proteiineja heidän päälleen. Mutta eiväthän ne nyt niin tekisi, vaikka kertovat ihan itse niin aikovansa tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti