lauantai 17. maaliskuuta 2018

Tästä ei vissiin saisi Suomessa puhua?

...mutta puhumpa kuitenkin

Mitä yhteistä on teksteillä "Suuri Suomalainen kusetus", "Äänestämällä voit vaikuttaa" ja "Miten valedemokratian illuusio säilytetään?"? Sen lisäksi että ne kaikki kertovat samaa tarinaa demokratiamme evoluutiosta ja äänestämisen hyödyllisyydestä, niitä sitoo yhteen paljon laajempi, yli puoluerajojen ylittyvä asia: Tästä ei saa puhua, ristus. Sitä itkupotkuraivareiden määrää ei äkkiseltään arvaakkaan mitä demokraattisen järjestelmän kyseenalaistaminen saakaan aikaiseksi. Ei tokikaan kaikki tästä huomauttamisesta hernettä nenään vedä, ellet sitten mene mainitsemaan että "kyllä se sinunkin puolueesi..." Tietyt uskomukset kulkevat käsi kädessä ja tämä kansaan indoktrinoitu auktoriteettiusko on ihan parhaita kavereita tämän demokratia=äänestäminen=vaikuttaminen omiin asioihin.

Jos koet asian loukkaavana jo tähän asti lukiessasi, saattaa olla parempi että lopetat lukemisen ja jatkat puolueesi kannattamista koska vain he voivat maamme pelastaa. Jos taas mielenkiinto heräsi, jatka toki (tätä ainakin osittain tulikivenkatkuista) tekstini lukemista. Motivaatio tälle tekstille kumpuaa niin ärsyyntymisestä siihen kaikkeen paskaan jota tästä asiasta puhuessa satelee niskaan kuin siitä kuvitelmasta että kurssia ehdittäisiin muuttaa ennen kuin Suomesta tulee seuraava Paskanistan osana suurta ja mahtavaa Eurostoliittoa.

Niin kauan kuin yksikään nykyinen puolue saa jatkaa Suomen päätöksenteossa, on ihan turha odottaa ihmeitä tapahtuvaksi. EU-jäsenyyden jälkeen taisi viimeisetkin kunnon ihmiset lopettaa politiikassa ja sen seurauksena saimme globalistipuolueita eri väreihin pukeutuneena. Kontrolloitu oppositio on nykyään suurelta osin median propagandan avustuksella luotu ilmiö, joka on kuitenkin ollut voimissaan eri muodoissa hyvinkin pitkään. Tilannetta on hyvä verrata Saksan AfD:n saamaan kohteluun niin parlamentissa kuin mediassa: joka suunnalta tulee joko paskaa niskaan tai asioista vaietaan kuoliaaksi. Tämä on se kohtelu, jota oikea oppositio saa. Se ei tietenkään takaa sitä, etteikö suoralla manipulaatiolla johdon suunnassa heitä jo nyt manipuloitaisi, mutta omien tietojeni mukaan AfD on säilyttänyt ainakin toistaiseksi asemansa mahdollisena vaihtoehtona maassaan. Tämä vaihtoehto puuttuu Suomesta kokonaan, ainakin toistaiseksi.


Vanhan kertausta jos löytyisi uusi näkökulma

Lähtökohtana Suomen demokratian ongelmaan on edustuksellisen demokratian tapa keskittää valta puolueiden johdoille. Jokaista puoluetta johtaa ja ohjaa kourallinen ihmisiä, joiden intressit ovat usein vahvasti ristiriidassa kansan etujen kanssa. Kuka näitä tahoja sitten ohjaakaan, sitä voi vain arvailla, mutta tiettyjä huolestuttavia linkkejä herrojen kohdilta löytyy erinäisten seurojen listoilta. Jos kaikkien puolueiden johtajat ovat kavereita keskenään, miten voidaan edes kuvitella että he olisivat toisiaan vastaan? Jäsenten tasolla asia on toki toisin ja siitä ymmärrettävästä syystä koko demokratian kusetus onkin niin herneitä nenään nostattava asia. Entä jos mahdollisesti koko uransa on tehnyt mielestään hyvää asiaa ajaen ja joku tulisi sanomaan päin naamaa että "kiitos nyt että pilasit koko maan asiat tekosillasi"... kyllä minuakin vituttaisi kuin pientä oravaa jolla on käpy jäässä.

Paljon hyviä aikeita mutta taustalla vaikuttavat tahot onnistuvat pilaamaan koko järjestelmän. "Salaliittoteoriaa!", on jotkut valmiina jo huutamaan ja kyllä, se on juuri sitä itseään - salaliittoja. Jotkut tahot sopivat suljettujen ovien takana asioista ja puhuvat päät (poliitikot) kertovat halutut asiat siitä kansalle riideltäväksi. Jokainen puolue kertoo oman versionsa tästä sovitusta sadusta, saadakseen oman äänestäjäkuntansa huomion. Koska jokainen puolue sisältää runsaasti jäseniä, jotka eivät ole mukana tässä juonessa, tarvitaan runsaasti median avustusta illuusion säilyttämiseksi. Eri tasoiset toimijat näkevät siis vain sen oman ja allaan olevien näkymän, ymmärtämättä suurempaa kuvaa. Näin onnistutaan pitämään esimerkiksi yksittäisten edustajien puheet vilpittömän kuuloisena - he eivät tiedä puhuvansa satuja muiden puolesta.

Jokainen kansalainen on kuitenkin käynyt läpi sen saman indoktrinaation ja manipuloinnin jo pienestä pitäen, joten jokainen osaa automaattisesti korjata omissa ajatuksissaan näinkin ristiriitaiset tiedot omaan kuvaan sopivaksi. Ymmärretään että media valehtelee niistä asioista, joista se oma puoli on eri mieltä, mutta samalla unohdetaan aivan täysin että se koko tarina on valheellinen. Jos olisi olemassa edes toinen yhtä vahva, vaikkakin täysin yhtä propagandistinen, media joka tuottaisi samoista uutisista toisen näkymän, ihmiset saattaisivat pikkuhiljaa huomata kuinka vahvassa illuusiossa he ovatkaan eläneet tähän saakka. Jos seuraat valtamediaa, tiedät mitä sinun halutaan ajattelevan, tuntevan ja tietävän... jos taas et seuraa, et tiedä mihin satuihin muut uskovat.


Onko muutos edes mahdollinen tässä vaiheessa?

On se sitten valevasemmiston, mukaoikeiston tai minkä muun mafian omistama valtapuolue, niin kauan kun ihmiset jatkavat näiden äänestämistä ei asiaan tule muutosta. Monet kuvittelevat Persujen olevan se pelastus, mutta vastatkaa itsellenne näihin kysymyksiin: Persut olivat mukana nykyistä hallitusta muodostettaessa ja vasta Soinin smurffien jakaantumisen jälkeen nämä SAMAT ihmiset nyt muka yht'äkkiä kasvattivat selkärangan? Entä kuka sielä johdossa ne käskyt saneli silloin ja kuka niitä käskyjä jakelee nyt? Onko taustalla vaikuttavat voimat muka vaihtuneet, vai onko uusi puhuva pää vain teräväkielisempi näyttelijä? Takinkääntö sujuu jokaiselta poliitikolta, ei siihen hommaan muuten kukaan nykyään valtapuolueen jäseneksi pääsisi. Oppositiosta on helppo huudella, päätöksenteossa itse mukana olleet ovat näyttäneet mihin he kykenevät - nappia painetaan juuri kuten käsky käy, puheet taas ovat vain äänestäjien rauhoittamiseksi.

Suora demokratia voisi ratkaista ainakin osan ongelmista, mutta silloin pitäisi olla myös vapaa media mikä Suomesta puuttuu siinä mittakaavassa kuin sen pitäisi olla. Mitä Suomi oikeasti tarvitsee on ihmisiä, jotka ajavat Suomen ja sen kansan etuja. Ehkä siksi asiat toimivat vielä vuosikymmeniä sitten kun edes murto-osa niistä eri hyväveli-kerhojen agendoista oli kansan etujen mukaisia? Nykypäivän globalistit ovat ottaneet haltuunsa jokaisen puolueen ja heidän arvonsa sotivat vahvasti niitä vanhoja ja hyviksi koettuja arvoja vastaan. En tiedä onko minkäänlainen yhteistyö näiden valtavien arvojen poikkeavuuksien takia edes mahdollista globalistien ja lokalistien välillä. Pitäisikö pistää maa kahtia ja tehdä uusi jako?

Toki puhumalla on mahdollista selvittää kaikki asiat, mutta ellei ongelman laajuutta edes ymmärretä, ei siihen voida puuttua. Ensin pitäisi tavalla tai toisella saada se hyväveli-verkostojen suo kuivattua, kuten jenkeissä mahdollisesti juuri tällä hetkellä tehdään. Toisaalta, ehkä vielä toistaiseksi pienenä mahdollisuutena oikeaan muutokseen saattaisi olla Nukkuvien puolue, mutta siinä jää nähtäväksi liiskaavatko vallassa olevat mediansa avulla tämänkin yrityksen saada ihmiset joukossa nousemaan takaisin valtaan. Heikosti on tällä kertaa ratkaisuehdotuksia antaa, mutta ehkä joku muu keksii miten tämä valtava ongelma korjataan? Mieluusti ennen kuin maa on myyty...

2 kommenttia:

 1. Paskamyrsky on jokaisen totuuden puhujan palkka, mitä muuta voi olettaa jos yksi kerrallaan puhkaisee illuusiot jotka pitävät yllä massojen harhaa omista vaikutusmahdollisuuksistaan. Toivottavasti shokki terapia toimii edes osaan ihmisistä, että perseensä repimisen jälkeen alkaisivat käyttämään aivosolujaan.
  Ratkaisut itsellänikin hakusessa, eräänä ideana jos valtaan saataisiin sidottua todellinen vastuu jota myös valvottaisiin, saatettaisiin päästä pahimmista ylilyönneistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen vaalilupauksen rikkomisesta vuosi yhdyskuntapalvelua, toimiskohan? Kolmannesta rikkeestä omaisuuden menettäminen valtiolle... Jatketaan shokkihoitoja kunnes keksitään parempi konsti :)

   Poista