sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Väkivaltaiset globalistit

Ei oikeisto vastaan vasemmisto…

Lännessä, eli myös Suomessa, vasemmisto näkee itsensä ”hyvänä ja oikeudenmukaisena”, koska he eivät ole natseja. Kansallissosialismi, eli äärivasemmisto onnistuttiin siis muuttamaan oikeistoksi tässä länsimaisessa sivistyksessä. Tätä logiikkaa joutuu usein ihmettelemään, mutta ei pidä antaa faktojen pilata hyvää tarinaa. Vasemmiston edistyksellisyys, mistä ne vanhat ideologiset pohjat osittain löytyvät, on unohdettu ja korvattu hyvesignaloinnin tuomalla illuusiolla siitä, että kaikki mitä tehdään on hyvää ja oikeudenmukaista. Tähän oikeudenmukaisuuteen kuuluu siis se erilainen väkivalta ja kaikki edistyksellisyys kuten Pride ja vastaavat.

Oikeiston osa on siis länsimaissa olla ne ”pahat ja riistävät”, kapitalistit ja nationalistit eli natsit. Kun katsoo mitä politiikkaa tämä länsimainen oikeiston nimen alla hyveliputtava sankarijoukko tekee, siinä voi äkkiseltään luulla että tämähän on sosialismia, ellei jopa kommunismia. Oikeisto onkin jakaantunut hyviin ja pahoihin oikeistolaisiin, eli riistososialisteihin ja nationalisteihin. Koska poliitikolle on tärkeintä se median antama kuva, vähemmän yllättävästi nämä mukaoikeistolaiset pelaavat täysin samalla kädellä kuin vasemmistolaisetkin. Nationalistien joukossa tämä perinteinen oikeisto/vasemmisto akseli vaihtelee suuresti, mutta sehän vain kuuluu asiaan, koska… natsithan olivat sosialisteja?

Tämä nykyinen, idioottimainen jako politiikassa onkin aiheuttanut sen, että kaikki joko pelkäävät tulevansa leimatuksi natsiksi, tai ovat natseja. Mitään oikeaa poliittista suuntausta ei eri valtapuolueilla oikeastaan ole, ainoastaan puolueen lobbarit ohjailevat rahavirtoja eri suuntiin. Jokaisen puolueen imago ja sen ajama politiikka ovatkin usein vain silmänlumetta oikeisto-vasemmisto-akselilla. Moinen kansan jakaminen näihin eri lippukuntiin antaakin virheellisen kuvan oikeasta tilasta. Taistelu ei ole oikeiston ja vasemmiston välillä…


Vaan globalistit vastaan… tavallinen kansa

Jos tilannetta katsoo Etelä-Ameriikan suunnasta, on sielä taistelu täysin päinvastainen termien suhteen. Oikeisto on ne hyvät ja edistykselliset ja vasemmisto on vanhoelliset natsit. Anarkistien polttopulloiskujen sijaan oikeisto käy taloussotaa vasemmistoa vastaan. Asia esitetään kuitenkin lännen mediassa talouskriisinä ja ”paha” valta on diktaattorin johtama valtakoneisto. Koska kyseessä on kuitenkin juuri sama tilanne ympäri maailmaa, on median pystyttävä luomaan oikea kuva eri ryhmittymistä sen mukaan, kenelle asiaa yritetään myydä. Kaikki media on propagandaa pääseekin unohtumaan, kun tuutista pusketaan maailman tapahtumia sopivassa valossa.

Oikea taistelu käydäänkin globalistien ja tavallisten ihmisten välillä. Globalistit haluavat omistaa kaiken ja orjuuttaa kaikki, keinoja välttämättä. Terrorismia, sotaa, tuhoa ja kurjuutta jaetaan joka kolkassa - tavallisen ihmisen kustannuksella. Keinolla millä hyvänsä maailma halutaan yhden vallan alle, joten islamistit ja anarkistit lyövät samaa tahtia, eri syistä näin äkkiä katsoen toki, mutta pohjalla on sama uskomus - yksi valta koko maailmassa. Jos asioita tutkii vain pinnalta, on liberaalien vasemmistolaisten ja islamistien agenda hyvinkin kaukana toisistaan. Mutta neoliberalistin ja islamistin tavoite käy käsi kädessä - kaaos kansalle, täysi hallinta ihmisistä ja muutama kuorii kermat päältä.

Tavallinen kansa onkin ympäri maailmaa kusessa tämän taistelun tuoksinassa. Kun ihmishenki ei ole minkään arvoinen globalistille, ei muutamat miljoonat kuolleet ja miljardit kurjuudessa elävät nappaa pätkääkään. Maailmassa on liikaa ihmisiä muutenkin, joten karsitaan turhat pois pommeilla ja (lääkefirmojen ja ruokateollisuuden) myrkyillä, mutta laitetaan ne ensin maksamaan työllään saadakseen kuolla tuskaisen kuoleman. Globalisti hymyilee aina kun tavallinen ihminen nousee häntä puolustamaan - ”hyvä ihminen” on sen mediasta oppinut kuka tarvitsee suojelua.


Sodat ei lopu sotimalla

Kuvitelma siitä, että maailman ongelmat voitaisiin ratkaista väkivallalla tuntuu uponneen ihmisiin hyvin. Kun globalisteilla on monopoliasema väkivallassa, mutta ei lukumäärässä, voisi kuvitella ettei tavallinen kansa enää tällä informaation aikakaudella vain nielisi sitä annettua paskaa vaan nousisi vaatimaan itselleen rauhallisen elämän. Moniko väkivaltamonopolin huiputettu orja olisi loppujen lopuksi valmis riistämään toiselta hengen? Varmasti niitäkin löytyy, useitakin, koska indoktrinaatio on uponnut niin hyvin…

Tärkeää olisikin, että me kaikki tavalliset ihmiset olisimme rauhallisen, hyvän ja turvallisen elämän puolesta. Näitä pieniä ryhmittymiä alkaa onneksi pikkuhiljaa nousemaan kun ihmisten tietoisuus lisääntyy. Ehkä se ensimmäinen askel tuleekin olemaan ruokavallankumous, jota seuraisi lääkevallankumous? Suomessa moni uskoo sen olevan isänmaallisten valtaannousu, mutta siinä hurmiossa on jäänyt muutama pikkuseikka huomioimatta - johdossa kun on globalisteja, jotka puheillaan lupaavat maat ja taivaat. Koska globalistit eivät yleensä halua jakaa valtaansa, onkin luonnollista valjastaa se käyttämätön potentiaali omiin tarkoitusperiin. Mutta ei taaskaan pilata hyvää tarinaa kiusallisilla seikoilla…

Kumpi osapuoli sitten lopulta tämän taistelun voittaa? Mikrosiru niskassa orjina tehtaassa vaiko onnellisena luomuruokaa syöden kedolla maleksien? Ehkä tilanne ei ihan noin vahvoihin ääripäihin tule menemään, ainakaan … tämän hallituskauden aikana. Joukolla ne globalistit saataisiin kannettua niskaperseotteella kiven sisään, mutta ainaisella vastakkainasettelulla vaikka oikeisto-vasemmisto-jaolla ihmiset tullaan jakamaan ja nousemaan naapureitaan vastaan. Demokratia tarkoittaisi kansanvaltaa, ei globalistien eliitin orjuutusta demokratian illuusiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti